(sul endal ka juba teatud näod teada, kelle osas pidevalt kaebusi)
Zag, tänud kaasamõtlemast!!!
Tean vaid kahte nägu, välismaalane, keda pole ammu näinud ja üks vuntsi või habemega, räägib vene keeles. Oma mängudel olen kaebusel temaga rääkinud.
Rohkem ei meenu, et minu mängul on konkreetselt kedagi süüdistatud. Mida küll tehakse, et karjutakse kellegi peale, aga ei tulda korraldaja/kohtuniku juurde asja lahendama ja nii ei jõuagi kuhugi...
Meenub kui kunagi ammu Männiku mängul olles kaevikust väljas vaid müts ja kuni silmad. Ma tunnistan ka peast eemal oleva mütsi serva tabamust. Aga mängus pistis üks soomlane karjuma ja kutsus kohtuniku ja vädiab, et sai minule pihta. No elas välja enda ebatäpset laskmist. Ma ei mäleta, kas mind surnualasse saadeti, aga mängida sain edasi. Aga peale mängu tagasisides vene foorumis mainiti mind ka hoiatuse saanute nimekirjas.
Vot see oli minu suhtes väga ebaõiglane ja mul oli ikka väga häbi seal nimekirjas olla.
Aga siit edasi, Zag - mis saab siis kui üks näteks Sinu peale vimma pidav leiab veel kolm sõpra ja nad väidavad kohtunikule, et said Sulle pihta. Kas kohtunik peab siis nüüd nende nelja väite põhjal Su koju saatma ja pämmi Sulle panema mõneks mänguks?
Kas on üldse ajaloo jooksul kedagi koju saadetud?
Et milline korraldaja/kohtunik on valmis võtma karistaja rolli?
Siit edasi, kuidas tõestada?
Lihtsalt kellegi ebatäpse lasu/ väite/ arvamuse põhjal otsus teha? Ja kui on ebaõige otsus, siis mida arvab ebaõiglaselt karistatu korraldajast...
Tavaelus kohus ja näiteks eriti põhjalikke tunnistusi ning tõestusi nõuab Tallinna Üürikomisjon, enne kui süüdistuse esitab. Aga kas airsoftis peab kohtunik/korraldaja süüdi mõistma ühe arvamuse põhjal??? Mina seda rolli küll ei võta...
Siit edasi, mõtlen, et kas karistus on õige tee?, kui pole tõestatud fakt.
Siis pigem kas ei saa kuidagi ennetustöö või mingi muu moodus ausust tõsta???