Ja kui partei saabki hääletoruks, siis varem või hiljem hakkavad nad peale suruma ka teistele oma reeglistikku jne. Sest riigi-isad
on neid tunnustanud (selleks peavad olema ka tunnustatud, kui hääletoru). Ehk kui partei tahab hakata meie maastikul avalikult
reguleerima softi, arvan ma, et nad võiks selle sigatsemise ja kommuuni peale kõrges kaares kusemise lõpetada ja alustada
dialoogi. Kindlasti trollidest ja ,,draamast,, enam pääsu pole.
Enamike reeglite vastu ei ole ju ka kellegil midagi. Nkn nad saavad kehtestada seda /hetkel/ vaid enda partei mängudel.
Aga hinna peale surumises olen ma suht kindel, et hakkab. Kui Margus 5 peale 10 peale oma hinna tõstis... mäletab keegi?
tehti kokkulepe Dimaga (kui ei eksi ja veel mõnega) ning nüüd ongi see pea igapoolne hind.
Pole ka vastu sellele, et tekiks mingi organ (partei, liit, vmi) mis oleks võimeline ka olla vahendajana kommuuni ja riigi vahel, juhul kui see
hakkab reguleerima. Aga hetkel, see suhtlus stiilis KONSTANTIN PÄTS: "Rahvas on haige! On mulle vastu võtmatu.
Nemad on siiski teenusepakkujad. Perse saatmise ja las hääletavad jalgadega asemel tulgu nad oma punkrist välja pigem.
Jalgadega minagi hääletan. Kui ennest üritasin igale võimalikule mängule saada, siis nüüd on neid korraldajaid, kuhu tahan minna vaid paar.
Ei taha niisama lipumängu eest maksta 10 (reaalis mõne korraldaja puhul saan vähem maksta), kui teostus on, vastased seal, start, tooge lipp ära.
Nii, et hetkel on partei minu silmis (Saan rääkida vaid enda eest) ennast täis teinud. Monopolistide kamp.
Krt koroona pidi jah halvasti mõjuma aga no mõnel on tõsiselt ära keeranud.