Head Jaani kõigile!!!
Tore on jälle teha kokkuvõtet viimasest poolest aastast.
UUED:
Mulle on hakanud silma, et sel poolaastal on meile rohkem uusi liitunud. Mängudel on järjest uusi nägusid ja see teeb rõõmu. Kui eelviimasel kolmapäevakul üks noorhärra rentis, siis nüüd Klooga mängule tuleb juba oma varustusega, seega sai pisiku külge. Palju edu uutele!!!
TOIMUNUD:
Ägedaid mänge oli küllaga. Uus rekord arv 570 mängijat hooaja avamisel oli üks meeldejääv mäng.
Minule oli meeldejäävamad veel Iron Sky, USMC –Männiku mäng, Narva mäng jättis sügava mulje.
Meie klubiga sai päris paljudes kohtades koos mängida.
Minu mängudest oli mulle huvitavaim Vääna dessant.
Ma polnud veel mänginud Klooga järve ääres ja Türisalus, mis mõlemad täitsa huvitavad mängukohad.
Kui nüüd mõtlen, et milline neist kõige meeldjäävaim mäng oli, siis vaieldamatult Iron Sky.
MIDA UUT:
Meie ellu on lisandunud Airsoftracker, mis püüab meie ala propageerida ja aktiivsemaks muuta. Esialgu veel harjumatu, aga kui harjume, siis on see meile oluline abiline. Airsoftracker aitab meid, meie saame Airsoftrackerit toetada sellega kui regame ja maksame läbi Airoftrackeri, mitte ei maksa kohapeal sulas.
Ise sain esmakordselt läbi viia talihooaja mängud nii talihooaja avamise ja lõpetamisega. See sisaldas iga kuu 1-2 mängu, ka Paljassaares, Väänas ja teistes kohtades.
Mul on suur rõõm ehitada niiöelda silda eesti ja vene foorumi vahele sõprusmänguga Kloogal.
Olen tänulik, et mõni tahab minuga koos mängu korraldada. See annab mulle palju häid kogemusi juurde.
Sellesse poolaastasse mahtus ka mängumaksu tõus. Kui veel aastalõpuni maksid pühapäevamängud 2-3 eur, siis läksin uuest aastat kaasa soovitusega tõsta mängumaks 5 eurole. Ja nagu näha, mängijaid ei vähenenud.
Mängu korraldamises lisandus minul koostöö Militaarseikluse relvarendiga, mis on andnud hea võimaluse lisakopika teenida ja lihtsustada rentijatel relv kätte saada ja tagastada.
__________________________________________________________________________________________
X-Force-ga on ka tore koostööd teha, kui nad mu mängudele oma rendi reklaami välja panevad, siis on kohe osalejate arv suurenenud, aitäh!!!
Korraldajana oleksin tänulik kui mängijad teatavad aktiivsemalt oma osalemisest mängul, sest mida rohkem on teatajaid, seda suurem seltskond on lisandumas. Ja me ju kõik soovime, et mängul oleks rohkesti osalejaid.
MEIE FOORUM:
Bjorni vihje (tulge lööge rahapatakaga pikali ja võtke asi üle) loodetavasti ei tähenda, et ta plaanib loobumist. Mina olen endiselt seisukohal, et kui igaüks maksaks näiteks 1 eur/kuus foorumi omanikule, siis oleks täitsa arvestatav motiveeriv summa foorumi ülalpidamiseks. Kui õigesti aru saan, siis on meie foorumis 1399 liiget?
Ilmselt on see foorum siin paljudele mängijatele kõige olulisem kohtumispaik, tänu millele me üldse oma hobiga tegeleda saame, siis miks mitte toetada. Maksmine võiks olla vabatahtlik, mitte tingimus siin olemiseks.
Korraldajana olen ka valmis lisa maksma iga mängu pealt näiteks nii, mängumaksuga kuni 3 eur foorumile 5 eur/mäng ja mängumaksuga üle 3 eur 10 eur foorumile. Kui ka teised korraldajad sama teeksid, siis tuleks ka lisa summa foorumi omanikule.
Kõlas ka vihje, mis eelmise foorumi (kui õigesti mäletan oli nimi Hobby….) üks lõpetamise põhjus olevat olnud liiga informatiivseks muutumine. Olen aegajalt edukalt foorumi vaikuse vältimiseks postitanud teemasid, mis äratab foorumi jälle ellu, võimaldades ka ilmselt lahingutes mitte osalevatel kriitikutel end välja elada. Ja lugemist on siis jätkunud kõigile. Jah, see paras risk mulle, mind vihkajate arvu suurenemisega.
Aga igas vaidluses on ka mingit kasulikku infot edasi liikumiseks.
AIRSOFT EESTIS:
Hea on vaadata kuidas Tartu on arenenud suureks keskuseks tänu Tartu Militaarseikluse Haraldi tänuväärt eestvedamisele ja ka väga oluline töö noortega Haraldilt ja Tallinna Mareki Militaarseikluselt. Tallinna Militaarseikluses on väga lahe seltskond hea käsuliiniga. Sealsed härrad Venna, Enriko ja Klaivert teevad tõsist tööd meile uute mängijate koolitamisega, vabandan kui jätsin kedagi nimetamata!!!
Pärnu on väga aktiivne keskus nii pühapäeva kui ka kolmapäevakutega, palju edu ka teistele piirkondadele!!!, ja kutsuge ikka mängima.
Lahe teema on nüüd 25-l Haapsalu ja Pärnu vaheline lahing. Julget pealehakkamist ja edu ka uutele korraldajatele!!!
Väga loodan, et suvel veel mingi suurem (ka mitme päevane) mäng ka tehakse...
LÕPETUSEKS:
Sügav kummardus mängijate ees, kes praegu ka meie riiki kaitsevad!!! Täna avastasin ühe veel sellise meie hulgast.
Tore oleks ka teiste muljeid möödunust ja järgneva perioodi ootustest siin lugeda.
Lahedat Jaani ja põnevaid mänge järgneva aja jooksul!!!