Tere!
Olen viimasel ajal mõelnud, et kunagi sai omale airsoft ostetud ja võiks seda kasutama hakata.
Sellega olen ainult märki lasknud ja siis see on seisnud. Tegemist on M14-ga (Ei ole SOCOM).
Tahtsin vaadata kas relv veel töötab, puhastasin toru, laadisin aku (NI-Cd 4/5SC 1200mAh 8.4V P) kuid midagi ei juhtunud.
Ilmselt on mu aku seismisest kasutu, kuid ei ole seda uurinud. Mõtlesin, et kui aku ei tööta siis vaatan, kas Eestis üldse seda relva kasutada saab. Tuli välja, et mu DMR'ile on vaja veel püstolit ja see ei tohi olla jõhkram kui 120-150m/s. Üritasin relvad.ee 'st otsida relva detaile, kuid tuli välja, et M14 seal enam ei müüda. Otsisin ka teistest airsofti poodidest aga ilmselt pole ma selles veel piisavalt tark.
Minu küsimus, et kuidas leida oma relvale detaile ja kui need lahinguks sobivad, siis kuidas SOBIVAT varustust(salved, akud).
Ega ma hetkel rohkem ei plaanigi kui kindel olla, kas jamamine on seda väärt sest pole kunagi üritustest osa võtnud ja ei hakka proovimiseks uut relva ostma!
Ette tänades, Rasmus.