Tutvustus

Started by Harald, September 09, 2014, 16:51:10

Henry

Tervist,

Nimi: Henry
Hüüdnimi : Sõbrad kutsuvad "Sõnn", ei mäleta enam miks:D
Vanus : 27
Elukoht : Just kolisin Kloogaranna külla(Ropsi naaber), ennem elasin Keilas.
Tel : 58114191
Relv: LONEX EDF M4 FFR

Airsoftiga hakkasin tegelema alles hiljuti. Kunagi sai palju sõjamänge mängitud, siis sellest tekkis ka huvi airsofti vastu. Sai ka proovitud mitu korda paintballi, aga see ei läinud eriti peale, kuna puudus tiimitöö ja strateegiline mõtlemine.
Ise olen suht muhe ja sõbralik vennike:D  Tiimikaaslasi hätta ei jäta ja kuule ei karda ning mind võite alati esirindel enda kõrval näha:D
Töötan sellises kohas nagu FSP Steel Painting......nimi ütleb juba kõik, millega tegu on:D

TasuR

Nimi: Tasur
Hüüdnimi : Kutsutakse Tasur ning ka Uuk
Vanus : 25
Elukoht : Tallinn Nõmme. Varem Keilas
Tel : 56633743 (öösel mitte helistada,kui just surm silme ees plle :D )
Relv: LONEX EDF M4 FFR

Natukene siis endast.
Alustasin airsoftiga ca kuu aega tagasi. Läbitud ka ajateenistus sõjaväe politseinikuna.Sealt ka jäi tahtmine tulevikus millegi sarnasega tegeleda.Olen lõpetanud kooli automehhaanikuna.
Peres kasvab ka 1.3 aastane poeg .
Meeldib ka kalal käia, seega kalatrippidele võib alati kutsuda :D
Töötan sauel Diapol Granite ridades. Kongreetset ametikohta eriti nagu vist ei olegi , kuna olen nagu hunt kriimsilm oma 7me ametiga :D Firma tegeleb tööpindade tootmisega graniidist , marmorist, kvartsist ning keraamikast.

Tasur

756

Keio000

Tervist,

Kirjutan ka endast veidi.

Nimi: Keio Küüt
Hüüdnimi : MetalGod(MG), Peremees, Keits
Vanus : 25
Elukoht : Tartu
Tel : 53905363
Relv: Specna Arms SA-A01 + KJW 1911 CO2 GBB

Mängimas sai käima hakatud 2015 suve lõpus, huvi pikaldasem olnud, aga aeg on väiksemal määral käes olnud. Kui keegi leiab võimaluse 36h tunnisteks ööpäevadeks, andke mulle kah teada.
Ilusatel aegadel korvpalli mänginud, nüüd tegelen magistrikraadi lõpetamisega EMÜ's. Lisaks töötan vabast ajast EMÜ dynostendis, olen MTÜ Tehnikaüliõpilaste Seltsi juhatuseliige/projektijuht (mees rahapaja ees) ja lisaks töötan Autokoolitus OÜ's IT ja tehnika eest vastutava isikuna (kui selle jaoks aega kuskilt üle jääb).
Vaba aega airsofti kõrvalt sisustan suvel kaherattalise seljas ja lanti loopides, talvel kaherattalist putitades või mõnd muud asja ehitades (hetkel ehitame Seltsiga 3'e pneumaatikal toimivat liikurit).

BULLDOZER

Tervist härrasmehed.
Tutvustan siis ennast.

Nimi: Eduard Parts
Hüüdnimi : BULLDOZER
Vanus : 31
Elukoht : Tartu
Tel : 5241890
Relv: Specna Arms SA-A03

Airsoftiga hakkasin tegelema värskelt e. aastal 2016. Pärit Narvast. Tartus elan 10 aastat. Õnnelikus abielus 2 poega. Ajateenistuse läbisin Pioneeripataljonis tol ajal kui ajateenijatele veel õpetati igasuguseid toredaid asju nagu IED ja võis natuke lollusi teha. Kaitseliidu liige alates 2003-ndast aastast. Aktiivselt Kaitseliidu asjadega hakkasin tegelema 5 aastat tagasi kui sain ennast üleviidud Tartu Malevasse. Hetkel olen Tartu Maleva Lahingkompanii 3. Jalaväerühma ülem. Oman Kaitseliidu instruktori ja laskeinstruktori sertifikaate. Seega tean ka ühtteist taktikast ja relvadest. Lisaks Eesti Reservväelaste Laskespordiklubi liige, mille kaudu oman SRA-laskuri litsentsi. Eraelus ettevõtja termoisolatsiooni ja plekitööde alal. Täiendavat infot annan lahinguväljal.
Külasta meie veebipoodi
lahingupood.ee

Harald

5+ väga tublid tutvustused :)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.