Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

taktik (Heiki)

Ma valiks Reksi relva. Visuaalselt kuidagi sobib rohkem mulle ja Reksiga positiivne kogemus olemas

GraboN

Say hello to my little friend

You are not allowed to view links. Register or Login

btw Heiki see sniiper ka Reksi poolt tuunitud :P

PsyMarko

Kelle tuunitud kass on ?

GraboN

Kelle tuunitud kass on ?

:D:D Naise poolt

Valle

Kas nimesiltide tellimist on veel oodata millalgi või on targem ise uurida ja endale tellida?

Lisaks oli mõte endale selline asi osta ja lasta markeerida: You are not allowed to view links. Register or Login
Samas on klubidele/hulgi soodukas, mõtlesin enne ära ostmist üle küsida kas on teistelgi huvi ja ehk võtaks sellisel juhul juba parem ühiselt.

KevinP

Mul oleks huvi nimesiltide vastu kui tellimiseks läheb.

PsyMarko

Võib juhtuda et olen ka käpp. Sõjaväest on nimesildid alles aga neil pole takkjakinnitust taga. Ostsin post iseliimuvat takkja teemat aga see pole ka päris see. Ei saa õmblusmasinaga ka eriti läbi.

Harald

tulen kuu lõpus Tallinna, kui on punt koos, võin tellimuse ära teha...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Ma endale dog tagi tegin eile poes ära. Võin homme mängul näidata. :) Aga nimesilti tahaks küll, kui tellimiseks läheb.

lukka

Kas keegi oleks huvitatud, et kambapeale chrono osta?

Krister

taktik (Heiki)

PsyMarko

Miks ka mitte. Kambapeale ei tohiks summa ka eriti suur olla.

Valle

Krono oleks hää küll.

Muidu Summercampi osas ostsin endale ka koormakattekile (3x5m), ehk Heiki õpetab mulle ka, kuidas magamiseks varjualune ehitada. :D
Kas keegi teab, kust 24h toidupaki osta saaks või mis soovitate kaasa võtta? Tahtsin üksvahe paar toidupakki osta siin foorumis aga müüja lasi üle ja andis kõik eelmisele ära, kes osadele järele läks... Mida veel peaks ligi haarama?

taktik (Heiki)

Inimesel oleks vaja päevas umbes 2000 kilokalorit,et normaalselt ära elada. Arvesta,et seal on füüsiliselt vähe raskem ja energiat kulub rohkem. Mina olen tavaliselt paar pakki rosinaid koos pähklitega võtnud päevapeale. Kui õhtul äkki midagi tummisemat tahad siis äkki mingid grill vorstid. Küll aga on tegemist ikkagi ainult 24 tunniga,siis šokolaadist rosinast ja pähklist peaks piisama mulle. Kohvi on ka olulisel kohal mul.

Valle

Ma arvatavasti võtan konservis liha/turistieine vms, mõned pähklid jms täienduseks on hea mõte. :)