Bjorni kriitika konstruktiivne ja peab paika.
Ma saan aru, et antud teema on loodud peamiselt kahe intsidendi ümber?
Mis puudutab teemade ehitust ja nende korrektsust, siis peab olema korralik teema koos koondatud infoga.
Senikaua kuni üritused pole liigutatud molliraamatusse, kus on kõik info ilusti ja korralikult kokku koondatud, peavad teemad meenutama vähemalt kuidagigi seda kuju.
Konkreetne näide sellest Remiuse üritusest, kõik info kuskil ühes lõigus, kust hommikul sõitu alustades väga keeruline midagi leida.
Jah, ma saaksin ise küsida ja uurida, aga miks ma peaksin seda tegema, kui ma olen harjunud korrektse teema ja infoga - ehe näide Marguse teemad.
Seda enam, et hiljem ilmus sinna alla kenasti 5-eurone hinnasilt.
Paljud toovad välja, et see ei arenda airsofti, aga minu arvates on see vastupidi - korraldage mänge, aga tehke seda korrektselt, sellisel juhul võidavad kõik.
Samuti jätab see maha jälje ja järgmisel mängul on palju rohkem osalejaid, kellega saaks juba midagi suuremat ette võtta.
Ei tohiks unustada, et Bjorn jooksutab seda foorumit ja tema otsustada on, kuidas see info siia kirja saab.
Seda seetõttu, et kui peakski juhtuma ebameeldiv üllatus korraldatud mängul ja teemades valitseb täielik info-kaos, siis keda süüdistatakse selles, et teemad pole ära kustutatud?
Tegemist pole mingi kiidulaulu või pugemisega, lihtsalt minu arvates on tema kriitika õigustatud ja tagasiside aus.