Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

GraboN

ega igaüks teab ise ju oma rahakotti ja mida ostab ja mida teeb. situks ma 500 Euroseid igapäev ostaks ma riietuse mis peatab RPG ka ära ja +1 Heiki ..
siis oleks asi norm kui käid igapäevaselt sellistega aga jah ma kannan healjuhul 2,3 korda kuus airsoft varustust ja ei näe ka mõtet nii kallitel pükstel,et neid paarkorda kuus selga toppida :P.

Plaan endale soetada see

You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

KRT VÕTAKS, ma pole siiani midagi öelnud, aga nüüd küll. Kes ei soovi või pole võimalusi, ei pea igat ideed maha tegema. Nagu on varem maha öeldud siis on kõik VABATAHTLIK. Kui oli algul jutt et prooviks eesti asja ajada siis mõtlesin seda tõsiselt, vastavalt võimaluste piires. Samas tellitakse mingi muu vorm ja ok ma saan sellest ka aru, kui sai tõesti odavalt kätte. AGA hoidku siis oma möla teiste otsuste pealt maha. Igal ilkumiselt on oma piir. Kui ei meeldi, HOIA OMALE. See ei ole moenäitus tõesti aga kui inimestel on soov tellida ja võimalus siis on see VABA VALIK ja MITTE KELLEGIL pole õigust sel teemal ilkuda!!!
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Ok.Ok. Ega midagi pahapärast öeldud. Püksid ju meeldivad kõigile. Pole vaja tühja pärast ärrituda. Kui keegi halvasti tundis minu postituse pärast, siis PALUN VABANDUST ????

lukka

Mis puudub Eesti Digi - siis mulle tundub, et Kaspari poolt välja pakuti on äärmiselt sarnane Eesti Digile või eksin siin? Mulle meeldiks ka, et näeme ühte moodi välja, samas mulle tundub, et siin kirjeldatud püksid on sarnased.

Loomulikult on 180 eur pükste eest välja käia palju, kuid teisalt ostan püksid praktiliselt kogu eluks.

Grabi, sa rääkisid ka mingitest pükstest viimasel mängul. Et keegi tellis juba ära ka. Saad Sa äkki linki jagada?

GraboN

Mis puudub Eesti Digi - siis mulle tundub, et Kaspari poolt välja pakuti on äärmiselt sarnane Eesti Digile või eksin siin? Mulle meeldiks ka, et näeme ühte moodi välja, samas mulle tundub, et siin kirjeldatud püksid on sarnased.

Loomulikult on 180 eur pükste eest välja käia palju, kuid teisalt ostan püksid praktiliselt kogu eluks.

Grabi, sa rääkisid ka mingitest pükstest viimasel mängul. Et keegi tellis juba ära ka. Saad Sa äkki linki jagada?

See ongi Eesti Digi camo mis Kaspar välja pakkus , lihtsalt kõvem ja uuem versioon. Need püksid millest mängus rääkisin oli Vegetato camo mitte Eesti digi, Marko tellis need kusagilt aga kahjuks netist tellimise puhul peab arvestama,et mõõdud ei ole täpsed ja nii juhtuski Markol,et püksid on 2x suuremad kui kirjas oli infos.
Vegetato ehk siis selline : You are not allowed to view links. Register or Login

Ainuke koht kust tean,et saab tellida mõistliku hinnaga Eesti Digi Kanada versiooni on noapood mis eespool mainisn .. sealt peaks pükse ka saama aga enne tahaks selga proovida kui midagi osta ja selleks peab Tartu ronima :(

Valle

Mina ei soovinud samuti midagi maha teha ja need kallid/head püksid on päris ahvatlevad ning tellimise korral võtaks mõttesse küll. Samas pidi tellimus ka korralikele pükstele olema juba, mis kuidagi soiku on jäänud vist? Tahaks pükse, vestialust särki, jakki, hiljem ehk ka jopet. Hetkel enam väga ei saa aru kes kust ja mida tellib. :)

PsyMarko

Grabon see kostüüm isegi sobiks sulle.
Õnneks sain püksid tagasi saadetud ja lähiajal peaksin asenduse saama. Huvitav on jahh see , et mõne L on meie mõistes XXL.

KevinP

Kui sa tahad sellist asja, Grabon, siis võin sulle oma NLi dessantväe pidžaama müüa :D

Minakaspar

Grabon esiteks ma olen seotud ka ühe teise üksusega mujalt organisatsioonist ka,mitte ainult Airsoft, Lisaks on tiimi eesmärk ajada eesti teemat,Eesti varustus,rakmed,relvastus see on tiimi algusest paika pandud Harald rõhutas seda kui mina võin eksida aga tiimi uuesti elustamise ajal tulin vast 3 liikmena siia seltskonda. Lisaks mina nõuan enda varustusest ka vastupidavust, vahet pole palju maksab. Igast hiina pläma ei tasu ka osta, on muidugi ka teisi juhtumeid kus hiina kraam töötab. 

GraboN

Seda ma mainisingi,et kui ainult airsofti jaoks osta sellised siis nagu pole mõtet aga tean jah,et sa tegeled veel millegi muuga siis muidugi asi väärt .. ja ei mõelnud üldse paha pärast midagi..
Hull stsenaarium oleks siis kui essa mäng need püksid kusagil ribadeks kukud :D siis oleks valus.

Ei teagi miks liigne ärritumine läks lahti .. vb rahva huumor ja arusaam ei sobi kokku ja eks siin foorumis ei saagi aru kuidas või mida keegi täpsemalt mõtleb või ei loe asja korralikult läbi ja palun vabandust kui minu arvamusest keegi valesti midagi välja luges, ei mõelnud üldse mitte midagi paha pärast.

Nagu ütlesin " igaüks teab ise oma rahakotti ja mida ta ostab ja mida tal vaja " ja samas igaüks võib ka oma arvamust avaldada.

EDIT : Kevin õmble saba sinna otsa ja diil :D:D

lukka

Lilla paugukaga test (kasutasin 240 FPS GO PRO 3+ et need kaadrid saada):

taktik (Heiki)

Üli lahedad pildid. Jõhkralt palju lendavaid objekte tundub olevat. Selle paugu kõrval küll seista ei tahaks.

lukka

Need on herned, mis lendavad.

GraboN

Nihhuja (Y) sellega lased kellegi pilbasteks :D mängu ajal kiljuks küll kui selline kõrvale lendab

Valle

Millised need lillad paugukad on? Mul rohkem kogemusi pole, kui P2000 omadega, mis ma You are not allowed to view links. Register or Login poest ostnud olen.