Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

Harald

siia sis kribame kõik, mis on mõeldud selga, jalga, pähe
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

siin sis väheke pilte, et milline võiks minu nägemuselt olla, lõplik varustuse tase meie seltkonnal:
You are not allowed to view links. Register or Login (lehekülje lõpus)
You are not allowed to view links. Register or Login
Pikk 60, Tartu.

Minakaspar

EOG enda varustuses ei näe mitte paha välja!

Harald

vaatasin nede varustust vähe lähemalt ja peab vist ikka laskma need põlekaitsmetega püksid endale ära teha, pole iga kord jamamist ja näevad head välja samuti.
Pikk 60, Tartu.

Harald

nii... raivoga jutud aetud, mõõdud antut ja kui ta Saaremaalt tagasi tuleb, lubas hakata asjaga tegelema :)
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Harald ole meheks ütle kust ma raadio saatja osta saaks?

Harald

kas sa tahad ühte, või poisile ka ja kui võimsat, kas piisab kobrast ehk sis nn. pühapäevamängud või mis toimiks ka mil-sim mängudel...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Võimsamat ikka.Cobra saab igast ehituspoest.Ja ühte on vaja.Poiss ei käi mil-sim mängudel.

Harald

sain eile targemaks, korraliku saatja hind algab alates 30-75 eurist, olenevalt kas tahad näidikuga või mitte, kui sul kiiret ei ole sis saaks tellida. komplektis on kolm tükki aga teised saaks maha ärida, või sis tegelikult oleks mul samuti uut vaja ja ehk ka kaspar oleks huvitatud, hinnaks oleks sis 30 tükk...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Ma võin täitsa vabalt 2-tk. võtta mul ju väike sõdalane ka olemas. Aga kui Kaspar tahab siis pole ka midagi hullu.Lepin siis ühega.

Harald

erinevate paukude katsetus... You are not allowed to view links. Register or Login
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

kas niisama lõhkusite kändu või kogusite ka mingit teavet?

Harald

katsetasime tegelikult erinevaid granaate ja paugukaid, et milline on ok ja mida ei tasu kasutada, kõige paemad olid illimari nn. lillad paugukad, ja actimeli pudelist hernekad...
Pikk 60, Tartu.

Harald

To Heiki,ostsin Illu käest You are not allowed to view links. Register or Login uue saatja, komplekst oli 22 euri, tundub pädev asi selle hinna eest, kui ei ole veel ostnud sis kindlasti soovitan
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Haarald äkki sebid mulle vormi varukale ka embleemi!