Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

Harald

Heiki, kui järgmine kord tuled mängule, siis helista ette, võtan kaasa. Mul embleemid ammu olemas ja ootavad aga iga kord unustan kaasa võtta :)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

KÜSIMUS, kuna on plaanis minna lähiajal viljandisse, galvilinda lattu. Siis kas kellegil on huvi millegi vastu sealt, võin ära osta.
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Vaatasin mis seal pakutakse ja ei leidnud hetkel vajaminevat kraami.

Minakaspar

Heiki,see mis seal kodulehel väljas on,on jura kui sellist ütlust kasutada:D see mis pole ülesse pandud,on väheke kõvem kraam

taktik (Heiki)

võibolla tõesti:) Aga jube raske on osta kui ei tea mida pakutakse. Otseselt ju ei oska millestki ennem puudust ka tunda.

Harald

Vaatasin täna et reorgis uus nänn tulnud müüki, plaanin esmaspäeval minna kaema asju.
You are not allowed to view links. Register or Login
Pikk 60, Tartu.

Harald

Heikile, selle pärast ma kohale lähengi sest neil viimasel ajal suht palju uut nänni tulnud, mida enne avalikult müüki ei panda kui vana ja roheline staff otsas
Pikk 60, Tartu.

Harald

Tere, sa ei tuletanud meelde aga mul olid tiimisildid kaasas mängul, eks ma järgmine kord võtan uuesti kaasa ;)
Pikk 60, Tartu.

Harald

nii, uurisin reorgist asjade kohta mis seal müüakse, osa asju saabub nädala lõpuks. Härra lubas ise ühendust võtta. ja sain asjadele ka 10 protsendilise allahindluse kaubelda.kel huvi millegi vastu siis andku teada.
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Seal ikka nii siga kallid asjad. Muidu võtaks selle eesti digi T-särgi, aga 30 eurot on minu arust liig mis liig. Kui lähed siis maini 20 eurot. Äkki tasub see suusoojaks mainimine ära,et 20-ga veel võtaks.

Harald

Kaspar palus panna kuulutuse, et müüb oma eesti rakmed maha sest plaanis samad aga digikamoraked muretseda. Esialgu panen siia, ehk on kellegil huvi. Hind on 110 euri täiskomplekt(huvi korral saab hinnas ehk veel rääkida).
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Ega enam magada ei saa enne kui selline varustus käes on :

Esimene pilt.

Harald

see on meil olnud eesmark jah
Pikk 60, Tartu.

Harald

Kel huvi siis saab hea hinnaga jaki hetkel...
Pikk 60, Tartu.

lukka

Eelnevalt oli viide eesti digi riietele. Kas teil on plaan need osta? You are not allowed to view links. Register or Login

P.s Sealt ei leidnud pükse