Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

GraboN

Liiga kirves hind , Eesti digi tahab keegi siis pöördugu Haraldi poole , läbi tema saab soodsalt ja mõõtude järgi ja minul isiklikult on kindel plaan Eesti digi soetada.

Harald

Kui on raha ja võimalusi siis reorgist saab head kraami, samas kuna meil tiimi on päris mitmed näod juurde tulnud, siis uurin Raivo käest, ehk saab talt midagi, kui õieti mäletan siis olid tal mingid väikesed numbrid koha peal olemas... Nende vestialuste särkidega läheb vist natukene aega ehk siis mingi kolme nädala pärast saab hakata tegem, pükste kohta ma aga uurin.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

Nii, rääkisin minu hea koostööparneriga vormide asjus ja... tal suri naine ära ning kuna oli just hanke tegemine siis läks kogu asi lörri, ehk siis enn sügist ei ole seal lootust vormi saada, samas ma tean kes sai hanke ja kes hakkab vist tootma talle ehk siis tunneli lõpus on valgus...:) Teema selline et kel on soovi vormile siis hakake raha kõrvale panema, lahingsärgid saab ise teha aga see võtab natuke aega, püksid ja mütsid peab sealt vist muretsema ja saata mulle oma mõõdud...
Pikk 60, Tartu.

lukka

Mina olen huvitatud. Kui Sul on selge, et tellimiseks koht olemas, siis mõõdan ennast ära. Kas seal pakutakse Digi või tavalist laigulist?

Parimat,
Krister
You are not allowed to view links. Register or Login

Minakaspar

Digi laik ikka,keegi armees ei kasuta enam väga vana laiku isegi KL-is on üsna vähe vana laiku kõik toodavad digi ning täiustavad

Harald

NONII, sai lõpuks seal REORGis ära käidud, koht on sümpaatne ja korralikku profivarustust jagub. soetasin endale ja Kasparile torusallid sealt(sain viimased ja endale coretex CADPAT jope(nagu eesti digi ainult natuke väiksema mustriga) ja sain härraga jutusoonele, tuli välja et mitmeid ühiseid tuttavaid ja tulevikus ehk saab nendega koostööd teha seoses varustusega... See vestialune pluus ja särk on kirve hinnaga sest nii materjal kui ka tootmine on olnud eestis ja särgi hind on omahinna lähedane(tootmine kallis). Neil on disainimises uut tüüpi püksid aga sellega läheb veidi aega. Aga kui on kellegil soovi sealt midagi muretseda siis andke mulle teada. Lisaks siia veel et Laupäeval on You are not allowed to view links. Register or Login ametlik avamispidu uues kohas(pakutakse süüa-juua). Kahju et asi toimub samal ajal kui meie üritus...siinkohal küsiks suuremalt ringilt, kas käiks kambaga enne treeningut seal läbi ja siis männikule?!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Lendame kambaga poodi ja hakkame laamendama ja sööme kogu toidu ära ja joome kõik joogid ära ja ostame kõik asjad ära ja peale seda männikule ? Poolt !

Tuleks siis mingi kindel kell määrata kus kokku saame jne jne.

BTW : Soovitan kõigile vene X-force poodi ka .. päris palju head ja huvitavad ja odavat kraami neil .. neil see pluss,et kasutatud asju müüvad ka .. nagu näiteks sihikuid,relvad,gripid jne . Mingi kasti täis sihikuid oli ... kõik 5-15 eur.

taktik (Heiki)

Ma tšekkaks ka selle poe üle. Aga mis kell see avamis pidu on?
Muide kas on ka mingi konkreetse taktika valik välja mõeldud,mida siis harjutada.

Harald

Mis Dima poodi puutub siis temaga saan alati ka hinnas rääkida, on mulle alati hea hinna teinud... Hetkel see asi et Illimari pood on palju kliente talt ära võtnud ja hetkel on vaja ju kuidagi pinnal püsida ;)

Mis Poetrippi puutub siis võiks näiteks männikul, burksiputka ees kokku saada ja sealt liikuda edasi paari autoga, ma uurin homme mis kell nad avavad. Oleksime kohe esimeste seas, siis jõuame ka treeningule.

Mis treeningut puudutab siis on ammu mõttes harjutada hoonele lähenemist, hoonesse sisenemist ja hoones liikumist jne...
Pikk 60, Tartu.

lukka

Ma ise elan praktiliselt selle poe kõrval ning tuleksin otse poodi ja sealt liiguks teiega edasi treeningule. Eks andke siis teada, mis kellast poes kohtume.

kotkas

Mul oleks vaja uut panama mütsi nr 57 ja torusalli. On veel salle saada?Järgmine kuu tahaks ka soetada vestialust särki, fast helmet kiivri katet ja põlve kaitsmetega pükse. Kindlasti pakub huvi ka digi gore jope.

lukka

Tahaks ise ka püskid, särki, kiivri katet, mütsi ja torusalli. Kelle käest tellida?

lukka

Mis arvate sellest isendist? Üks sõber tahab tulla ka Airsofti mängima hakata ja pakuks talle sellist masinat.

Parimat,
Krister

Harald

Ei soovita kindlasti, relv on liiga pikk(loe vana mudel), olen sellega ise ragistanud metsas ja vihastanud :) Kui aga on soovi just Mseeriale, siis pigem juba raha juurde ja ostku uus(hetkel ei ole midagi erilist müügis kasutatult, kui just You are not allowed to view links. Register or Login). Aga relv kindlasti lasta asjatundjal üle vaadata ennem.
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Plaan ka vaikselt Digi soetada .. alguses piisaks pükstest ja kiivri kattest + torusallist.

To Lukka : Pigem juba see You are not allowed to view links. Register or Login aga asub Saaremaal.

Tolle m4-ga probleem,et raile pole kuhu kinnitada sihik,grip jne jne ja sellise raha eest saab kindlasti midagi paremat.