Relvad, salved, moon jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:55:24

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
ostan relvad.eest pauku , aktimel , jood tühjaks , herneid või kõige odavamaid kuule , maalriteip .

siin keegi pani pildi üles milline ta umbe svälja näeb

Kui mõtled hernegranaate siis neid on marulihtne teha.
P2000 lõhkepaketid (relvad.ee)
Actimeli pudel (või muud, ma FB grupis jagasin pilti kuidas maalriteibist õhupallideni tegin, eur-paar neljane pakk
Kuivatatud herned, euri eest saab terve posu tarvis
Veidi elektriteipi (see veniv/elastne
Läbipaistvat kilekotti süütenööri kaitseks.

Pistad purgi põhja veidi herneid, paned lõhkepaketi nii et süütenöör ulatub välja, täidad ümbert kaelani hernestega ära, teibid kinni. Siis kilekott peale, lõikad parajaks, teibiga kinni. Valmis. Mürtsu ja kärtsu oi kui palju. :D

Kilekott vajalik siis selleks, et ei oleks nagu meil kamba peale Humala mängul peale tundidepikkust vihmas ligunemist ükski granaat tuld ei tahtnud enam võtta. ;)

EDIT: pilt ka: You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

Väga hea vastus Valle, paremini ei oleks ka ise osanud seletada :)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Tänud. Hakkan siis ettevalmistusi tegema kui eestis tagasi :)

Harald

kel huvi siis asemiku trassersummuti igati pädev You are not allowed to view links. Register or Login
Pikk 60, Tartu.

kotkas

Harald

võta taga siis ühendust...:)
Pikk 60, Tartu.

lukka

Kavatsen mõned jubinad endale tellida Gunfirest.

Vahepeal oli idee, et telliks suurema koguse endale kuule sealt (terve tiimiga koos). Kas keegi soovib sealt midagi saada? Teeks siis transa mitmepeale.

Valle

Juulis võib-olla mõne väiksema jubinaga liituksin. Juuli alguses tehakse ka Pärnu poolt sinna muidu tellimus. Tartu poolt tehakse ka aeg-ajalt, sealt kaudu olen korra ka liitunud.

Harald

Oleks täitsa käsi tellima, oleneb mis hin tuleb, kui tuleb soodsam kui relvadest, löön kampa
Pikk 60, Tartu.

Valle

Muidugi peale lähemalt vaatamist tundub sealne valik (vähemasti 0,3 osas) üsna ahtake. Blaster Devil, mida Relvad.ee-st seni võtnud olen, on hea, selles olen juba veendunud. Aga see Rockets..? Kui ka hea, eks siis muidugi võtaks soodsamat aga samas olen aru saanud, et kuulide pealt pole liialt mõtet kokku hoida. Seetõttu lasen ka 0,3 kuuli, kuigi 0,25 saaks nö per stück palju soodsamalt kätte. Kellelgi kogemust on Rocketsiga?

PsyMarko

Proovisin Rockets Proffesional 0,25 biolagunevaid, olid täitsa ok. Loe seal gunfirePl-is päripalju kommenteeritakse tooteid, isegi kuule.

Valle

Need kommentaarid on kuidas on. Eks proovida ju muidugi võib ikka kuuli järele. :)

GraboN

Soovitan teil väiksema koguse alguses tellida ja vaadata .. mõned relvad lasevad mingeid tüüpi kuule , mõned mitte . Muidu ostate sada kilo kuule ära ja pooltele ei sobi kuulid.

Kahjuks ma sellega ideega ei joini , ostan ise endale sobivad kuulid kuna on proovitud igasuguseid teisi ka vahepeal ja ei toimi korralikult.

Harald

ise olen kasutanud viimasel ajal neid rocketseid, nii 0,25 kui ka 0,20. esimestega väga rahul, viimased nagu loobivad veidi aga kui on lähikontaktid siis ei ole probleemi. ehk siis 0,25 on täitsa pädevad.
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Läksin täna lihtsalt poodi ja ostsin vihast WE Glock 19 seriese ära . Suht okei asi :)

Homme pauguralli Suur-Sõjamäe tubades