Relvad, salved, moon jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:55:24

taktik (Heiki)

You are not allowed to view links. Register or Login Grabon siin ju sulle midagi meeleheaks. Mõlemad relvad ostaks ma ära.

GraboN

Mõlemad on suht vihased jah :D Krt peab enda lahmaka müüki panema ja ka VSR ostma :D 2x kergem ..

Raha seis pole nii hiilgav,et midagi osta hetkel :P aga kont on kõva küll .

GraboN

2 päeva nussinud sniperiga juba -.- tõmbasin täiesti lahti selle..puhastasin kõik ära nüüd lõpuks sain kokku .. trigger box on liiga fooked up asi .. kui viimase poldi trigger boxil lahti keerasin lendas vedrusi ja asju igalepoole :D õnneks leidsin mingi pildi mille järgi sain enamvähem kokku panna .. täiesti haige asi on snaiperi sisu +.+.

Homme test laske tegema ..ja pool peotäis kuuli tükke võtsin torust vlja :D:D pole ime miks ei lase hästi. HOmme veel tuunin hopupi regulaatorit ka nii nagu Heikil on.

taktik (Heiki)

Ma jamasin oma lonexiga. Kolvi pea oli puruks sealt ka see 96 MS. kiirus. Õnneks sain Lukkalt teise lonexsi sisu, sest oma loneksil suutsin veel remondi käigus juhtme otsad ära rikkuda.tegin enda arust jube hea shimmingu gearboxile ära. Panin relva lõpuks kokku selline imelik hääl on sees,et tuleb vist uuesti lahti võtta ja ühele hammakale seib juurde panna. Käepide läks ka kahtlaselt soojaks .mingi asi piinab mootorit.  Kohe lähen postkontorisse ja toon chrono ära ja siis näeb tulemust. Järgmine on siis VSR mida lahti kiskuma hakkan. Tegemist on ja mulle see meeldib. :)

taktik (Heiki)

No nii, chrono käes ja tulemused kirjas mitte midagi eriti ei muutunud. 110 MS. ehk 14 MS.-i juures. Järeldan,et 110 ne vedru sees. Lähen Relvadesse ja ostan kangema vedru. Poisi spectna lasi 117MS. 666rpm. Minul 600 rpm.

GraboN

Normik .. mul sniiperiga mingi jama -.- kas tekkis praak kuul sisse vms .. essat korda kuulid jäid torusse kinni ja nüüd ei taha salvest kuule koguaeg ette võtta .. 2 tükki võtab , 2 jätab vahele -.-

GraboN

Nii lõpuks asi korras ... vahepeal tõrkus hopup ka .. ei funganud aga eks kunagi mängul näeb kas kõik toimib..ei imestaks kui pärast paari lasku jääb asi katki :D

GraboN

Tegin jälle relva lahti, peksin kuulid eest ära .. ühesõnaga uut hopikummi oleks tarvis kuigi hetkel veel sellega saab ka hakkama ja Nuprolid ei sobi mulle . Kipuvad aegajalt kinnijääma nii kui kerge praak .

ja kui vaatasin kui suured kuulid on siis nad on 6mm .. toppisin 5.95mm omad sisse ja noproblemo .. üritan kuidagimoodi 1500-2000 Nuprolit ära lasta ja järgmine kord ostan teised.

Krdi raibe,et ta esimene round kohe kinni kiilus...loodan, et väga jamama ei hakka peladel kuna ei viitsi koguaeg varre ja haamriga ringi lammutada :D

GraboN

nii panin siis systema hopi kummi kuna eelmine kumm oli peene .. tunduvalt stabiilsem ja parem on hopup .. ja lasin 3 salve järiest ja ükski kuul ei kiilunud kinni...
Kuigi kuidagi ei suuda välja mõelda kuidas hopikumm VÕIKS ..pole kindel kas põhjustada seda,et kuul jääb nii kinni torusse ..

KevinP

You are not allowed to view links. Register or Login

On meil 3 huvilist veel? 4tk müüb 160ga, niiet 40€ püstol on päris hea ju :D

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

taktik (Heiki)

Ei ole huvitatud sellest püstolist

GraboN

Laupäeval ostetakse vist sniiper ära siis tuleb üks korralik aftomatt sebida.