Uue liikmete tiimi kandideerimine

Started by Valle, September 22, 2015, 10:26:23

GraboN

elukoht jne , kui aktiivne , mida ootad meeskonnalt , mida pakud meeskonnale.

Ja kirjuta ka,et number üks reegel on ,et oleks FUN . Funnida tuleb koguaeg aga õigetel momentidel peab tõsitaga olema.

taktik (Heiki)

KevinP

PsyMarko

You are not allowed to view links. Register or Login
Teeks korralikud pildid igast inimesest ja info ja asjad sinna ..umbes Pilt , nimi , elukoht nr jne jne

+ mängude pilte sinna jne .. äge oleks.

Pigem mitte. Pilt, nickname ja rohkem infi pole laiemale ringile tarvis. Muidu on oht et mingid funboyd hakkavad pesu nööripealt varastama, pere ähvardama ja sms-e saatma.
Mängude ja ürituste pilte ikka!

GraboN

Valle

Lisasin esimesse postitusse esialgse küsimustiku kava. Täiendusi, parandusi?

Harald

järjekordselt ei ole lubatud... ei näe
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

"Millised ootused on sul meeskonnale?"   Meeskonnast? :D

vanusepiirang pakuks vähemalt 18või20.

aga muidu tiptop :)

EDIT: ja varustuse küsimuse peaks äkki ära jätma algselt ..

Valle

järjekordselt ei ole lubatud... ei näe
Pead oma arvuti ja brauseri seaded üle vaatama. :)

Aga pole midagi vaadata, tekst on esimeses postituses ja esimene test on siin nüüd ka olemas: You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

mingi jama on jah mul arvutiga(mul Tartus vana läpakas) kodune toimib ilusti. Ankeet igati pädev, mille kallal ma nokiks on pilt varustusest(piisab kirjeldusest).
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

mingi jama on jah mul arvutiga(mul Tartus vana läpakas) kodune toimib ilusti. Ankeet igati pädev, mille kallal ma nokiks on pilt varustusest(piisab kirjeldusest).
Pilt on varustuseS ehk kandidaat saab endast mänguvarustuses pildi lisada (ei ole kohustuslik). Varustuse kirjeldamiseks tekstikast on allpool. :)
Katsun abitekstid juurde lisada, kui täitmisel küsimusi tekib.

lukka

Pilt varustusest on hea mõte. Teeme järgmisel mängul meist kõigist ühe pildi? + jupid ühekaupa.

GraboN

Võiks mingi tiimi pildi ka teha siis juba :D

Valle

Pilt varustusest on hea mõte. Teeme järgmisel mängul meist kõigist ühe pildi? + jupid ühekaupa.
Kusjuures ma olen mõelnud selle peale, et mingil hetkel näiteks uue koduka jaoks kaamera kurjaks ajada ja meist kõigist sinna pilt teha. A la liikmed ja siis inf koos pildiga.

Valle

Ankeet kenal aadressil (minu serveris) üleval: You are not allowed to view links. Register or Login
Sinna lehele laetakse koodiga mujalt see ankeet sisse. Lihtsalt ilusam ja esinduslikum selline aadress, kui ankeedi originaal You are not allowed to view links. Register or Login...