Uue liikmete tiimi kandideerimine

Started by Valle, September 22, 2015, 10:26:23

Valle

Liikmeks kandideerijad palun suunata ankeeti täitma järgmisele lingile:
You are not allowed to view links. Register or Login

Igaks juhuks ling ka otse ankeedile, kui ülemine link mingil põhjusel töötama ei peaks:

Kui keegi ankeedi täidab, siis saan ma teavituse meilile ning saan süsteemis alla laadida täidetud andmetega PDFi ning teile kõigile üle vaatamiseks üles riputada ja siia teemasse lingi visata.

PsyMarko

GraboN

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Valle

Kui te digi ja raadiosaatja asja mõtlete, siis ammu räägime ju, et suundume sinnapoole. Mõistetav, et kohe raksuga ei pea kõik olemas olema. :P Ega uute liikmete puhul see poleks ilmselt mingi takistav asjaolu aga saatja peaks mingil hetkel hankima ja digivorm ka suur pluss ühtsena välja nägemise poolest ikkagi. :) Praegu polnud point tiimiliikmeid üle hakata vaatama, vaid räägime ikkagi uutest kandidaatidest ja uurime, kas nad näitavad üles valmisolekut nende asjadega võimalusel kaasa tulla.

lukka

Raadiosaatjate kohta ka kirjutada, et Baofeng (olgu siis 888, UV-5R vms). Et saaksime endale oma sageduse programmeerida.

PsyMarko

Kui BF888s sobiks siis võtaks pigem selle, kõvasti odavam ja lihtsam nagu aru saan.

KevinP

Ma kasutan BF888s'i, täitsa hea raadio, saab ka progeda. Ainuke miinus on see, et pole ekraani. Kui tellid saksa Amazonist siis saad 15€+shipping (mis mul oli 4euri), ehk kaks korda odavamalt kui You are not allowed to view links. Register or Login'st

Edit: You are not allowed to view links. Register or Login
Nüüd juba 18,8 euri. Lisan ka veel selle et ilma progemiseta sa seda Eestis kasutada ei saa, sagedused erinevad. Mina lasin Pahandusel ära progeda aga saan aru et Lukka ka nüüd selleks võimeline.

Harald

kui nüüd algteema juurde tulla siis on ideel jumet, saaks kohe teada ,mis on kandidaadi varustusetase, meelsus ja motivatsioon.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

kui nüüd algteema juurde tulla siis on ideel jumet, saaks kohe teada ,mis on kandidaadi varustusetase, meelsus ja motivatsioon.
Jep, see oligi asja iva. Pluss see, et nii on kenasti kõigil meil hea lugeda koondatult seda infot kandidaadi kohta.

Teen ettepaneku panna konkreetsemalt kirja tiimi põhimõtted, nõuded liikmetele ja kandidaatidele ning koondada küsimused, millele kandidaadid vastama peaksid. Pole mingeid ulmelisi manifeste ja küsimustikke vaja aga see põhiline. Eesti asi, laik, põhilised varustuselemendid. Lisaks põhimõtted tiimile (a la treenime, teeme koostööd mängudel jne). Siis hea kandidaadil lugeda ja on ka endil asi selgem. Kui uue kodulehe maha saab lisaks ankeedile, siis saab kenasti sinna üles riputada.

PsyMarko

Valle

Kas koduleht tulemas?!
Ma omal initsiatiivil käiksin sellise idee välja, jah. Võiks ju. :)

PsyMarko

Kui mingi eesmärk sellele mõelda ja kui keegi oskab jne siis why not!

GraboN

Teeks korralikud pildid igast inimesest ja info ja asjad sinna ..umbes Pilt , nimi , elukoht nr jne jne

+ mängude pilte sinna jne .. äge oleks.

Valle

Ma installisin omale serverisse vastava lehe jooksma ja seal midagi hakkasin aretama. Manuses mingi esimene katsetus. Mida veel küsime?