Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

GraboN

Endal fast kiiver .. sobib 5+ ja väga kerge reguleerida .

Valle

Lambile saab eraldi kinnituse juurde osta ka. Mingi 10€+. Endal niimoodi tavaline vana matkataskulamp relva küljes, et midagigi pimedas näeks praegu.

lukka

Kust selle kinnituse ostsid?
You are not allowed to view links. Register or Login

lukka

Ega kellelgi ei juhtu sellist asja olema?

Valle

Kust selle kinnituse ostsid?
You are not allowed to view links. Register or Login poest. :)

Harald

Vastaks su küsimustele:
1. Kõige kauem , kes on kaameratega ringi põrganud on Bjorn. Bjorn annab kindlasti hea ja adekvaatse vastuse kui talle helistada. Olen isegi viimasel ajal mõelnud kaamera peale, aga hetkel on prioriteedid mujal ja ei kannata väga panustada.

2. Sinu näidatud lamp on väga hea, ise kasutan sama isendit ja teised võivad kommenteerida kuidas toimis ;)

3. Kuna tellimine jäi soiku siis ei ole Raivole helistanud. Valle käest sain mõõdud aga sinult ei ole veel saanud(vööümbermõõt, hargivahe, puusaümbermõõt). Ühte pluusi hakkas Aljona õmblema ja eks näis, kuidas välja tuleb, samas kui on kellegil tuttav, kes viitsiks hea hinnaga õmmelda, siis minu poolt on lõiked ja materjal olemas.

4. Vesti kohalt soovitan sama mis on minul, Kotkal ja Kasparil. Ehk siis Galvilinda toodang, on tehtud palju tööd ning modifikatsioone ja hetkel viimase digivarjandiga olen väga rahul. Hind on muidugi keskmisest soolasem aga oma eelmist vesti kandsin mingi 5 aastat ja Kaspar kannab seda veel teine samapalju vähemalt. Väga kvaliteetne ja hästi läbimõeldud toodang.

5. Seljakotiks soovitan samuti Galvi oma, camob metsas väga hästi, on piisavalt mahukas ja tänu mollele saab juurde lisada mida vaid soovid. Samas, kel raha nii palju ei ole välja käia siis Helikon toodab identset kotti(oliiv), kasutasin ise aastakese ja olin väga rahul(sama kotti kasutab ka Marek ja Venna).

Võib jääda mulje et promon enda asju aga olen nii kaua airsofti mänginud ja metsas põrganud ning oma varustust muutnud ja täiustanud, et hetkel ei oskagi oma varustuse juures enam eriti midagi lisada, kõik on kuidagi väga sobivaks muutunud. Ehk siis soovitan asju, mida pean ise parimaks ja kui ise asjas ei ole pädev siis tean, keda soovitada.  :)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

1. Mul endal GOPRO 3+ Black edition juba olemas (aasta tagasi kõige kangem isend). Ostan kiivri ära ja panen ta sinna kinni. Uurin bjorni käest foorumis, kuidas seda kõige mõistlikum paigaldada oleks.
2. Uurin siis relvad.ee´st kas on veel saadaval ning kas kinnitust ka juurde müüvad.
3. Kas hetkel oleks pükstele kaks tellijat? Kas saan aru, et pükse saab tellida, kuid särki mitte? Särgi peaks siis laskma õmmelda? Kas see särk ei sobiks? You are not allowed to view links. Register or Login
Täiesti juhuslikult mu isa elukaaslane on olnud teatris 10+ aastat õmbleja. Ma palusin isal tema käest uurida, kas oleks huvitatud paar särki meile tegema.
4. On Sul kuskil mingit viidet, milline see vest välja näeb ning mis maksab?
5. Sama küsimus mis eelmise kohta.

Mida see hargivahe mõõtmine tähendab? :)

Harald

1. You are not allowed to view links. Register or Login

3. jah, kaks tellijat ning jaa, loomulikult sobib, isegi lõige on sama, ehk siis kel on soovi siis võib sealt muretseda endale. Ise kasutan kanaada digi coretex jopet(oli ka öömängus seljas) sest eesti oma suht võimatu saada.

4. ja 5. You are not allowed to view links. Register or Login, seal konkreetset digimustris vesti ei ole küll aga roheline üles pandud, digi neil olemas laos. Muu juurdekuuluv on üleval.
Pikk 60, Tartu.

Harald

Täna lähen ja trükin nimed ära särkidele, ehk siis kiire küsimus, kas panen nimeks fooruminime või inimese eesnime!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Hüüdnimi oleks kõige parem. Sest selle nime järgi kutsume teineteist.

Hüüdnimi: Lukka

Valle

"nucleo" (väikesed tähed)

kui nad lisa ei küsi siis võiks ju ka olla "nucleo / Valle" :D

taktik (Heiki)

Olen nucleo samal arvamusel.
"taktik (Heiki)",ehk siis minu foorumi nimi. Siis teised mängijad viivad ka foorumis kirja ja näo kokku.

Harald

Ok, loodan et kellegil pole selle vastu et ma panen fooruminimed, tähed tulevad kõik suured ehk siis ei oma vahet kas suured või väikesed algustähed. Selja peale panen tiiminime. Ma arvan et ei hakka pikka nime panema, siis läheb juba seljataha või keskele. Panen nii: HARALD, LUKKA, TAKTIK, KOTKAS, GRABON, NUCLEO, MARKO, MINAKASPAR, ROBERT.
Pikk 60, Tartu.

Valle

Ok, loodan et kellegil pole selle vastu et ma panen fooruminimed, tähed tulevad kõik suured ehk siis ei oma vahet kas suured või väikesed algustähed. Selja peale panen tiiminime. Ma arvan et ei hakka pikka nime panema, siis läheb juba seljataha või keskele. Panen nii: HARALD, LUKKA, TAKTIK, KOTKAS, GRABON, NUCLEO, MARKO, MINAKASPAR, ROBERT.
Sobib ka nii :D

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"