Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

Harald

vot nüüd ongi see koht kus kõik võivad anda ideid, kas teeme särgile endale ka mingi kirja või piirdume õlamärkide ja nimesiltidega
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

Et siis digipükse tahtsid saada Valle ja Lukka, Andres sa ehk moosid naist sest kätte saab püksid alles mingi kuu pooleteise pärast...
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Särgil võiks mingi asi peal olla .. rinna juures Bloodbrothers koos logoga vms samas ega kui embleemi paned õlale siis ka OK. Suurus L vist .. tahaks ikka enne selga proovida

Valle

Käpp särgile. Suurus oleneb, pole ju kõik mõõdud samaväärsed. Kui lohvamad, siis M aga kui pigem täpsemalt istuvad siis igaks juhuks L.
Särgile peale saab lasta midagi lisada. Ma uus poiss, hoian moka vähe madalamal ja ega tegelikult väga suurt eelistust polegi. Kui ehk lihtsalt kasvõi üle selja kiri "BLOODBROTHERS" ja muud sildid varrukale sinna juurde. Ning rinnaesisele saaks ju igaühe nime/hüüdnime lasta panna. :)

Harald

Särki saab proovida You are not allowed to view links. Register or Login poes, konkreetne särk oli Mareki seljas ja L suurus, ehk siis suurused klapivad, tegemist mil-tec tootega... Ma arvan et ees rinnal võiks olla vastavalt soovile nimi(hüüd, ees, pere) ja seljapeal bloodbrothers. Ühel õlal tiimimärk ja teisel arendaks välja koha tiimis(snaiper, kuulipilduja jne.)märgi. Kui oled mängul, on rakmed peal ja ees ja taga märk peidus, kui aga vabal hetkel siis eraldud teistest ja teised teavad kellega tegu.

PS: kes tahtis pükse siis on soov saada andmeid, puusaümbermõõt, hargivahe pikkus ja täispikkus.
Pikk 60, Tartu.

Robert.R

See särgi idee on väga lahe, mis see hind tuleks siis ?
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Harald

9.50 ma juba varem kirjutasin
Pikk 60, Tartu.

Robert.R

Vabandan, kahe silma vahele jäi :D
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Harald

Nonii, tundub et rohkem ei ole särgiteemal juttu tulnud, teeb siis nii et tellib ära, aga mul on vaja teada kogust ja suurusi...

Heikile suurus M
Pikk 60, Tartu.

Valle

Millal tellimus lukku läheb? Siis teab kas ennustab mõõdu ära või jõuab poodi proovima.

kotkas

Mulle S suurus.
Harald kas Galvilindas molle kuuliveste ka on?

lukka

Ma võtan särgi L suurusega. Loodame, et klapib :)
You are not allowed to view links. Register or Login

GraboN

1 Särk L mulle ja 1 särk M Markole ja kas vahetama saab minna kui midagi ?

Valle

Võtaks ka ühe särgi. Katsun täna õhtul käia poes ja järele proovida ning ütlen siis suuruse.

Minakaspar