Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

lukka

Millal plaan püksid ära tellida. Olen iss kindlasti huvitatud. Samas mul ei ole siin indias mõõdulimti.
You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

Püksid on vaja ära tellida nende päevade jooksul, sa vist oled sama mõõtu ,kui heiki... äkki sobib tema mõõt... või oskad öelda, mis suurus olid sul teised püksid.

Nimed saab kätte nädala-pooleteise pärast ja hind on 1.50 tükist koos krõpsuga.

Särgi hinna ma uurin lähiajal aga tegemist on t- särgiga, millel käistel väikesed taskud ja krõpsud, kuhu saab tiimimärgi kinnitada.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

T-särgid sa mõtled,et mängude jaoks või lihtsalt, vabaaja omad.. mingid nimed asjad ka peale lähevad ?

siltide eest raha tahad ülekandega või annab mängul ? + pükste mõõdud annan kohe kui saan kodus Füüreriga ära räägitud.

Harald

t-särgid pigem mõeldud mängudel palava ilmaga suvel aga miks mitte ka vabala ajal :)
Pikk 60, Tartu.

Harald

nonii, digipükste asi läheb lukku, viimane võimalus, kes veel soovivad...!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Pean digivormi hiljem sebima , füürer pani kodus seina äärde seisma kui juttu tegin ja hea,et elus olen veel :D

Valle

Kuidas sealt GalviLinda poest neid eesti digiga taskuid ja värke tellida saab muidu, on kogemust? Enamik asju olemas aga ehk vahetan vaikselt jõudumööda mõned asja välja (dump pouch, panama müts, torusall jms).

Ning kas ma saan aru, et vestialuse särgi ehk sellise suvisema pikkade käistega eesti digiga särgi jaoks on hetkel ainus variant too 80€ sealt reorgi poest, millest siin teemas varem juttu oli?

GraboN

Siit saab odavamalt ka You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

80 euri eest kindlasti pole mõtet, see Kanada digi sobib väga hästi. meie oma särk tuleb vist suht samasse hinnaklassi...
Pikk 60, Tartu.

Valle

Jah, see 80€ on üle võlli. 40€ on veel kaalutav. Millal oma särk plaanis ja kas see ka pikkade varrukatega vestialune või on jutt t-särgist?

Harald

tulevad mõlemad särgid, galvist ei saa allahindlust kui ostad alla 300 euri, Relvadest saab kohapealt, Illimaril poes olemas.
Pikk 60, Tartu.

Valle

Selge, ma siis ise ei kuku digilaiguga särke kusgilt ära ostma.
Mis tal täpsemalt poes olemas on? Digilaigus särgid või taskud-mütsid-sallid?

Harald

digivesti ja digitaskud saab Illimari poest.
Pikk 60, Tartu.

Harald

nii, t-särgi hinnaks tuleb 9,50. Pildid särgist on meie facebooki lehel. Neid saab kasutada nii tsiviilis kui ka mängudel, mõlemal pool krõpsud ja taskud. Õige hind oli ligig 12 euri, aga Illu tegi mulle soodukat. Nüüd oleks vaid vaja teada kes ja mis suurust vajab?
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Mulle (m) suurus,aga kas mingit pilti või kirja ei tule peale? Ma sain aru, et tuleb nagu tiimi särk. Praegu võib iga mees sellise osta ju poest.