Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

Harald

kui tuleb suurem seltskond siis teen tellimuse, saab soodsamalt, muidu saab firmast Renee kohe kui on vajadust "mõõduka" tasu eest.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Henry

lukka

Hei. Ma tean kust kallilt ja väga korraliku asja saab. Samas mõistliku hinnaga kohta oleks ka vaja.

Zohni müüb pükse ~190 eur (tule mängule ja näitan).
Reorg müüb vestialust säriki ~80 eur.
You are not allowed to view links. Register or Login

Henry

Kahjuks sellist raha ei ole mul välja käia.

Ma rohkem otsin kasutatud ja peaks kindlasti alla 100€ jääma.

lukka

Kasutatud asja saab foormites. Pane parem WTB kuulutus üles oma mõõtudega ning äkki näkkab.

Harald

You are not allowed to view links. Register or Login liigub kasutatud staffi pidevalt, samuti olen seal näinud ka digi liikumas. Samas kui aega saan võin uurida oma allikast vormi. Kui õieti mäletan siis oligi mingi soti ringis komplekt. Tegemist on tutikate riietega.
Pikk 60, Tartu.

Henry

No kui uue saaks 100€, siis vist isegi ostaks.

Harald

nimesilditeema lukus. Täna tellin ära
Pikk 60, Tartu.

Harald

panen siis oma andmed, kel on veel võlg üleval, palun kandke raha üle.
minu konto on Harald Vaino EE593300336552600004
Pikk 60, Tartu.

Valle

Kordaks siin üle ka igaks juhuks, et kõik nimesildid on minu käes (kes tahab, see võtab ühendust või näeme mõnel mängul). Lisaks on veel minu käes ka Heiki (2tk) ja Marko (1tk) autolipud.

PsyMarko

Halleluja...ehk  mõnel mängul saab diili ära teha või midagi sellist. Hetkel küll ei saa kindlalt õelda millal see aset leiab aga loodetavasti varsti!

PsyMarko

HQ / HQ , nimesiltide raha kantud !

Harald

Pikk 60, Tartu.

Henry

Kellegil on sihikul kaitse ja kus ta selle sai?

Ehitasid ise midagi?

Valle

Kellegil on sihikul kaitse ja kus ta selle sai?

Ehitasid ise midagi?
See, mille ma FB chati postitasin, selle ehitasin ma ise. Mul on väiksem T1-tüüpi punatäpp, 20 mm läbimõõduga peaks klaas olema. Võtsin ühe musta Blaster Devili korgi, lõikasin sisse sobiva pleksiklaasitüki ning keerasin väikese jupi pudelikaela keeret sinna sisse, et klaas kenasti fikseeritud oleks. Välimuse meelepärasus on kindlasti vaieldav, aga nagu näha, siis oma tööd tegi see kaitse hästi.