Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

kotkas

Bowman ka päris mugav ja PTT on ka väga hea, kuna PTT nupp on turvalises kohas mis peaks välistama seda,et kogematta nuppu all hoitakse erinevalt mikrist.

Harald

ma isiklikult pooldaks Andrese versiooni. Sama kasutab ka Venna ja Ash. Kotkas ütles et suht mugavad. Ausalt öeldes olen ka ise tahtnud seda endale osta aga kuna hetkel nii kiire, pole olnud aega sellega tegeleda. Samas esimene varjant tundub kuidagi suur ja mõtetult robustne ja samuti ülemakstud. see aga minu isklik arvamus.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

ma ostaks ka Andrese pakutud versiooni. evike vist on USA pood sealt ju kallis trantsport.

GraboN

kel huvi digi vormi osta ..

You are not allowed to view links. Register or Login

lukka

Kas kellelgi Tallinnas mulle Baofengi raadiot oleks laenata?

Harald

iseenesest saan anda kui vaja... see nädalavahetus olen Tallinnas
Pikk 60, Tartu.

KevinP

Mis nendest nimesiltidest sai?

Harald

Hetkel on nii kiired ajad et nimesilte pole kahjuks aega ajada... ehk kui saab Tartus koha avada , saab sellega tegeleda.
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Kevin sa oma chewbacca kosüümi kasutad veel ?  äri maha.

KevinP

Kasutan. Ilmad on liiga palavad olnud. :D
Tahad osta? :D sõber tegi ka minuga seda ja ta tahab müüa niiet kui keegi tahab osta siis on olemas üks

GraboN

Pildid kuidas seljas on ja hind ja vaatab :D tahaks küll .

Männikul hea sellega olla. Ükskord ühe vennaga lasime lampi võssi ja tuleb karje " ououou " .. vaatame lähemalt Heiki vedeles seal :D

taktik (Heiki)

PsyMarko

Jätkan raadiosaatjate juttu sellekohases teemas.
Veits halb kui tellida välismaalt ja kohe tööle ei hakka, samas konfimis kaabel koos tarkvaraga maksab 3euri.

lukka

Mul on konfimiskaabel olemas. Seega saame hakkama.

lukka

Samas soovitan ikkagi UV-5R.
1) Esiteks on paar W võimsust rohkem ning seda tihkes metsas vaja.
2) Teiseks suudab korraga kahte kanalit kuulata. Ehk kui me oleme oma kanali peal, kuid tahaks kuulata, mis üldisel kanalil toimub.
3) Võiksime kamba peale paar lisaaakut muretseda, et kui tühjaks saaks siis saaksime teineteisele abi pakkuda.