Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

lukka

Heiki. Paku ise mingi õiglane hind. Absoluutselt ei kujuta ette mida need asjad maksta võiksid ning ei viitsi uurida ka :)
You are not allowed to view links. Register or Login

GraboN

Kellegil huvi nightvisioni vastu siis You are not allowed to view links. Register or Login hetkel mingi vend müüb .

lukka

Pange palun kirja mis raadiod teil on! :)

KevinP

taktik (Heiki)

Kas tahad meile uued osta w. Muidu mul ka mingi baofeng mis relvades müüa. Saatjal mingit tähist kohe ei leidnud

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Valle

kotkas

lukka

Paistab, et paljudel teil on Baofengid. Need saaks iseenesest programmeerida. Mõtlesin endale ka sama firma saatja osta ning siis programmeerida meile kõigile eraldi kanal.

Kotkas, kas Sinu Midlandi saab ka programmeerida?

KevinP

Baofengidel peaks olema kõigil see 2,5mm-3,5mm juhe. Otsisin netist proge kaablit kuna mul olid sagedused paigast ära, aga jäi ostmata, kuna lasin Tartust läbi sõites Pahandusel ära teha. Niipalju kui hinda nägin siis oli 10-15€ kaabel ja plaat.

Idee on väga hea kui sagedus millegi muuga kogemata konfliktima ei hakka. Saaksime ka nt vene mängudel oma kanalit hoida.

Harald

Baofeng UV-3R+
Wouxhun KG-679E
Baofeng 888S

Idee oleks väga hea...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Nagu omavahel juba rääkisime ka, siis piisaks tavalise 8 asemel 16 kanali sisse programmeerimisest (ma saatja peal endal olen juba ammu selle ära teinud) ja saaksime suhelda mingil kanalil 9...16 vahemikus. :)

kotkas

Paistab, et paljudel teil on Baofengid. Need saaks iseenesest programmeerida. Mõtlesin endale ka sama firma saatja osta ning siis programmeerida meile kõigile eraldi kanal.

Kotkas, kas Sinu Midlandi saab ka programmeerida?

Ei teagi kas saab aga on ka plaanis olnud Baofeng osta

lukka

Ise plaanin osta Baofeng UV-5 koos programmeerimiskaabliga.

lukka

Seoses sellega, et meil kõigil on või on kohe tulemas Baofeng võiksime koos arutada, kuidas heli kõige paremini kõrva saada + mikker oleks mugavalt kättesaadav.

Internetis leidsin sellise video. Siin soovitab soojalt Code Red tooteid. Hind on päris krõbe, samas kui olen kindel, et 3-4 aastat vastu peab (mitte nagu see kaasasolevjunn mis 10 mängu vastu peab), siis isegi võiks mõelda Code Red toodete soetamise peale.

Mikker võiks siis olla:
You are not allowed to view links. Register or Login - 46 $

Kõrvaklapid:
You are not allowed to view links. Register or Login 22 $

Kokku siis: 66 $

Millised oleksid mõistlikud alternatiivid?

Andres pakkus järgmisi juppe: