Varusutus, riided jne.

Started by Harald, September 09, 2014, 16:52:45

lukka

Krono: Heiki, Valle, Marko ja Krister on hetkel 4 huvilist. Proovime 7-8 huvilist kokku saada, et hind mõistlikuks saada.

Kes veel lööksid kampa?
You are not allowed to view links. Register or Login

KevinP

Kui just ise mänge ei plaani korraldama hakata siis ei näe erilist mõtet sellel. Lase kord-kaks sisse ja heida nurka :D

Aga kui 8+ koos siis võin kampa lüüa.

PsyMarko

Jutt jumala õige Kevin. Vahe lihtsalt selles, et kui selle soetame siis võid peaaegu iga mäng kronoda ja kui tuju on võid isegi vaenlasi läbi kronomeetri lasta.
Muidugi on määrav ka see palju see makma läheb.

taktik (Heiki)

Vahel on ju tunne,et relvas on midagi nagu valesti, siis oleks hea ju kui chronoda saaks. Või kui ostad mingi uue jupi ka siis hea üle vaadata kas midagi ka muutus.

KevinP

Mis nendest nimesiltidest sai. Saan aru et kui punt koos siis Harald saab tellida?

Kes on huvilised? Ise võtaks kolm silti. 2 "Palover", 1 "KevinP"

Valle

Mina olen huviline küll nimesildile. Mitu tk ja mis variantides peab mõtlema, oleneb hinnanumbrist ka. :)

Harald

pange nimed kirja ja mitu tükki on soov, hind oli 1.50 tükist(oli ka foorumis olemas).
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

PsyMarko

Mulle nimesilte "Lillepuu" x 2 ja "PsyMarko" x 1.

Robert.R

mulle ROPS 1x
ROPSBLACKOPS 1X
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Valle

lukka

NightVision teemaks

Arutasime viimasel mängul Heiki ning Vallega, et võiksime endale Nightvsioni soetada. Lugesin ühe pikema Aisofti ja NightVision teemaga seonduva artikli läbi (You are not allowed to view links. Register or Login) ning netis otsides jäi silma selline isend:

Sellele mudelile on kindlasti juurde veel vaja jalga, millega kiivri külge kinnitada (või pea külge), kuid küll selle kinnituse osas midagi juba välja mõtleb.

Antud isendit Euroopast osta ei saa ning mul endal oli plaan see USAst ära tuua. Ma ei ole hetkel kindel, millal USAsse minek oleks, kuid eksisteerib mõistlik tõenäosus, et Novembris võiks minna küll.

Kes peale minu oleks veel huvitatud antud isendi soetamisest?

Valle

Nagu öeldud, siis mina olen huvitatud. Anna teada, kui plaanid selgemad ja vaatab eelarve jne üle. Peaks ette vist uurima ka neid headmountide variante, ehk on USAst kusagilt võimalik ka neid soodsamalt kaasa haarata vms. Summercampis öösel ringi patrullimine oli väga meeldejääv ja tahaks öövaatlusseadet küll, et tõsiselt valu anda sellises situatsioonis. :)
PS. Ilmselt tasub ka ette uurida kas saab kohapealt kusagilt välja osta -- ei ole sa ju ilmselt väga pikalt seal kohapeal.

taktik (Heiki)

Jou Jou:) Mina olen ka siis huvitatud nagu öeldud juba summercampil.

taktik (Heiki)

Kuna relvad vaja üle kõpitseda ja pidevalt chronoda vaja, siis tellin endale isikliku chrono  koos postikuluga 68.-euri. Lukka mõtle hind oma loneksi sisule ja teeme kaupa.(kui mulle sobib)
tellisin
eBay
Hi Heiki - Order confirmed. eBay will update you when your order ships to
PAID : EUR 53.14 with Paypal

GraboN

nad midagi sinna 60 eur kanti jäävad jah