Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

GraboN

Mängib ilma +6 :D käsika vist võib juba koju jätta :P

Henry

Nüüd juba näitab   +-1

See väga hea:D

Valle

Pole siin foorumis pikalt juttu puhunud. 9. aprillil on vene hooaja avamine. Oma ühtse vormi ja digilaiguga sobime kenasti NATO osapoolele. Teeme nii, et igaüks mõtleb selgeks kas tuleb ja annab teada. Siis saame ühiselt tiimi ära regada.

Mina plaanin osaleda.

KevinP

Henry

taktik (Heiki)

Mind huvitab ilm. Ei viitsi mingis lögas ringi roomata.

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
Mind huvitab ilm. Ei viitsi mingis lögas ringi roomata.
Kahjuks tuleb see meil siiski palju varem valmis mõelda ja tiimina ära regada. Ning kuna kvaliteetset ilmateadet nagunii ei jõua ära oodata antud kuupäeva kohta, siis parem kalendrisse vaadata, oma jah-sõna öelda ning loota head ilma. :)

Hetkel huvitatud tiimiliikmete nimekiri: You are not allowed to view links. Register or Login

QuoteValle
Aarne
Henry
Kevin
Heiki
Lukka
Andres
Tasur

taktik (Heiki)

No huvi on ka minul!  Võib mind ära regada. Küll ma selle halva ilma ka üle elan. Muidugi mis elu toob, seda ei tea. Ilmapärast tulemata siis ei jäta kui olen oma nõusoleku andnud.

Valle

No huvi on ka minul!  Võib mind ära regada. Küll ma selle halva ilma ka üle elan. Muidugi mis elu toob, seda ei tea. Ilmapärast tulemata siis ei jäta kui olen oma nõusoleku andnud.
Davai, panin kirja. :)

Uurin korraldajalt üle ka tasumisega seotud asjad jne. Õigemini juba uurisin, ootan vastust.

GraboN

+1 kindlalt , võiks häästi palju tiimi liikmeid tulla .. laamendaks korralikult kui mingi 10 koos

TasuR

756

Valle

NB! Palun kontrollige üle info (sh oma nickname, millega regan): You are not allowed to view links. Register or Login

Kui kellelgi on vene mängijanumber, siis saatke ka see. NB! See number EI OLE see, mille te keegi mängul saanud olete ja relva külge kleepinud. Need on ajutised. Kes on küsinud spetsiaalselt endale püsiva numbri, need on õiged. Kes soovib, siis saab siit küsida: You are not allowed to view links. Register or Login. Kel pole, saab jälle ajutise nagu alati on antud.

Harald

TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

KUS ON MINU NIMI !!!!!
Peale tulekust teatamist ikka listis. ;)