Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

taktik (Heiki)

ma vene hooaja lõpetamisele ei lähe. aga Tartu tuleks küll

lukka

Lähen nii vene hooaja avamisele kui tahaks Tartusse minna. Hästi ei sobi 10-11 nädalavahetus. Olen lapsega. Samas kui 7 aastale tüdrukule korraliku näomaski ja riided leiaks, siis võiks ta isegi osaleda.
You are not allowed to view links. Register or Login

Robert.R

Regasin vene hooaaja lõpetamisele ära (narko kartell)
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Harald

proovin ka lõpetamisele jõuda, helistan homme Obile ja uurin asja lähemalt
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Kuna briifing hakkab 10.00 siis võiks 9.30 koguneda .. isegi varem , ei soovita hilineda kuna pärast pead parkima perseauku kuhugi

Harald

Aga saame kell 0900 burksiputka juures kokku, saab ka niisama juttu veidi ajada(jess, jõuan täna õhtul soomest kell 2400 ja jõuan homme ka mängule).

Mis puutub aga Tartu asjasse, siis pakun välja selle kuu lõppu 30.10-01.11.
Panen kolm päeva sest siis saavad inimesed valida, kas tulevad juba reede õhtul või laupäeva hommikul. Lisaks plaanis teha ka ülemistes ruumides ruumidepuhastamist. Ehk siis madinat tuleb nii et "paha hakkab" ;)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Niice .. harald sa võiks pilte ka rahvale üles panna seal poodide teemas. Oleks väga huvitav pilte vaadata et mis seal toimub
+ vene foorumisse tõmba ka üles :D

KevinP

Ma jõuan ~9:45, kuhu kanti ma tulema peaks?

GraboN

Sa mine siis kohe parklasse. 10.00 on briifing juba

EDIT: pakun välja mitte koguneda burskikas või kohe parklas .. võtab kohe head kohad sisse,et pärast ei peaks seal otsima vms

lukka

Kohtume seal suures põhiparklas?

lukka

24OKT2015: "Warzone" @ Pahkla raketibaas

Kes oleks minemas?

KevinP

Ma juba regatud ja makstud 24OKT. Pange tiiminimi ka ikka kirja et saaks samale poolele

GraboN

Jah kohtume pigem seal suures parklas .. Lukka nihhuja tõmbasin selfi :D:D

Harald küsimus , kas sa saaksid müüa/anda juppi digi riiet kiivri katte jaoks ?

ja plaan minna 24okt ka

Henry

Ei saa kahjuks mängule tulla homme, kuigi tahaks. Mu relv on juba eelmisest neljapäevast You are not allowed to view links. Register or Login garantiis(andis otsad) ja siiani pole keegi seda üle isegi vaadanud. Küsisin muidu nädala keskel, kas saab valmis ja siis kinnitati, et kindlasti saab, jah saab.

GraboN

Haraldil suur valik relvi ? Äkki rendib tiimi hinna eest ?

see You are not allowed to view links. Register or Login on üldse mingi täis sitt asi , maha kanda see jama millega seal tegeletakse.