Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Harald

Siia saab kribada mängude kohta
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

see laupäev ei saa kahjuks marguse mängule minna, tundub päris huvitav koht, peab natuke pereteemat ajama :)
Pikk 60, Tartu.

Minakaspar

Ma ise enesest isegi saaksin minna mängule,aga relva jant jälle et vast jätan vahele

Harald

teemamuutus ehk sis saan minna mängule, olen mineja ja nagu aru sain sis ka kaspar on tulija
Pikk 60, Tartu.

Minakaspar

Harald

NONII HÄRRASED... tulemas sis kaks suurt üritust, kus mõlemis kavatsen mina osaleda ja oleks tore kui kogu me seltskond oleks...

esimene sis 11.10. on vene meeskondade hooaja lõpetamine (me oleks sis South NOD osapoolel sest seal enamus eestlasi nagu aru sain).
ja teine sis 25.10. Black Hawk Down 5. Samuti vahelduva eduga suhteliselt hea üritus.(olen vist kolmel käinud kui õieti mäletan). kuhu poole regame, seda peaks arutama...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

No ma loodan,et saan ka kohal olla mõlemal mängul. Praegu küll mingeid takistusi ei näe.

taktik (Heiki)

25.10. Black Hawk Down 5 võiks regada rätipeadeks. Juba sellepärast ,et riietus on vähe vabam. Ja usun ,et tsenaarjumis on ka vabamad You are not allowed to view links. Register or Login ja minu esimene mäng ju oli rätipeana:) mis muidugi ei ole põhjus miks peame rätipead olema. Ootan ka teiste arvamusi.

Harald

mul isiklikult pole rätipeade vastu midagi , nagu heiki ütles sis tõesti võiks vahelduseks allahu akbar karjuda :)
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

25.10.2014 Black Hawk Down 5 @ Pahkla  kas sinna regame individuaalselt või Haarald regab meid tiimina.Sama küsimus ka vene suvelõpu üritusele?

Harald

ma arvan et regame igaüks individuaalselt, aga teeb siis nii et läheme kõik rätipeade poolele...
Pikk 60, Tartu.

Harald

nonii härrased, kas mareki diskoõhtule läheme...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Mul kahjuks pole aega. Ostsin ühe korteri juurde ja teen seal praegu remonti.

Harald

NII härrad-kotkad, teema siis selline et nagu kõik teadav sis me Marekiga teeme Humalas suurema ürituse. Kas oleks rahavas huvitatud kaasalöömisest mängu korraldamisel...
Kuna plaanime teha hea ürituse sis abikäsi ei ole iialgi liiast.
Pikk 60, Tartu.