Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Harald

tundub et pole kedagi appi tulemas....kahju
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kahjuks pole võimalik sellel nädalavahetusel abikätt pakkuda.

Harald

on tekkinud uus koht merekooli kujul, kus käisin ka ise madistamas ja viimase peal koht, järgmine kord panen siia ka üles ja võib koos minna :)
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Nägin Björni videot. Kas seda mängu kusagil reklaamiti ka v. Oleks ka tahtnud minna.

Harald

see oli ainult nn. kutsetega ja proovi õritus, järgmine kord on ka meie tiimil sinna asja :)
Pikk 60, Tartu.

Harald

Kribaks siis ka väheke, kuidas siis tagasiside on mängule(27.12), isiklikult jäin rahule. ei saanud küll aru, mis maksis 10 euri seal aga kuna seltskond oli hea siis las olla. Kahju et kaspar hiljem jõudis, oleks ehk meie lõpptulemuse kaalukaussi kallutada... Ja noh, nagu ikka tekkis andrese seltskonnaga küsimusi, lisaks mainiks ära veel noorte poistega esimese mängu kus osales ka bjorn. lasin poisse kahe meetri pealt aga suremist ei mingisugust, need olid sellised hetked mis natuke rikkusid tuju aga muidu oli 5+. Lasketiirus oli näha et kuulide kvaliteet jättis soovida, lendasi nagu ise tahtsid... :) Selliseid õritusi võiks teinekordki korraldada. Jäin rahule, mõnus õhtu.
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Hind oli jah tsipa soolane. Eriti kui mul tuleb pea alati kahega korrutada. Minu arust on ruum natsa väike. Jõuad alati enam vähem ühte ja samasse kohta kus sured. Muidugi see on ka mehes kinni. Väga pikalt ei viitsiks vist seal mängida. Aga tänases mängus oli piisavalt rahvast ja kuna minu esimene sise üritus siis jäin rahule. Kahju,et keegi ei viitsinud peale võistlust maha istuda ja niisama juttu ajada. Kindlasti tuleks veel sellisele üritusele.

Harald

See jäi jah mainimata et oleks võinud hiljem naca istuda, marek kadus vabsjee varakult ära...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

No tere! Kas meie tiimil pole plaanis käsirelvade turniirist osa võtta? Ma oleks nõus muidu osalema.

Harald

lugesin jah asja kohta, iseenesest asi huvitav, nagu aru sain siis on vaja viis inimest...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kui me ise oma tiimist kokku ei saa siis võib ju värvata avalikust foorumist. Paneme sinna kuulutuse alla kutse üles.

Harald

rääkisi Kaspariga, oli samuti käsi, lisaks saab kaks inimest kindlasti juurde(Indreku kohta ei tea ja Randoga ei ole veel suhelnud).

AGA Militaarseiklus pani üles mängu Hiiumaal, mis rahvas sellest arvab? Ise oleksin mineja, tundub päris huvitav koht...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Seedin natsa seda hiiumaa Lahingut!

taktik (Heiki)

Mida rohkem mõtlen siis seda huvitavam see Hiiumaa värk tundub. Tundub ,et lähen ikkagi. Mis sest,et äkki on külm aga selle eest ei käi ju me igapäev hiiumaal mängimas ja õhtul kerge pidu ka ju. Transpordi asjus võiks ju kuidagi komplekteerida pole ju vaja igal mehel oma autoga minna.

Harald

transport jah, ma arvan et jääks ikka ööseks sinna, saaks 4-5 kamba kokku, ei lähe kütus ka teab, mis kalliks
Pikk 60, Tartu.