Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

taktik (Heiki)

No sellepärast ma küsingi,et mitte vennatapu sõda pidada.

Harald

rega ära kuhu soovid ja anna teada, eks teised regavad siis samale poolele
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Otsustasin veel oodata kuni 14,03 . Kui regada sinna eliit gruppi ,siis on tõenäosus suurem ,et madinat saab rohkem. Sest eliit ründab ja need teised kaitsevad. Mis tähendab,et mürgel võib mujal toimuda,mitte seal kus sina kaitsed. Eliite on kuni 48 ja teisi 150 mis tähendab,et kõigile kaitsjatele ei jagu kahuriliha. Veel see ,et ründajad lähevad lahingusse, siis kui tahavad ,aga kaitsjad ootavad millal tullakse ,kui üldse tullakse. Samas eliiti soovitatakse regada mingi tiimina,aga ma ei tea kas mul on seal tiimi.
Ex aeg näitab mis otsuse ma teen.

Harald

ma arvan et lähme oma seltskonnaga ikkagi luurama...ehk siis rega ära ja olen käsi.
Just rääkisin kaspariga, on samuti käsi... Usun et saame oma seltskonna kokku
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

No tegin regamise ära ja läksin CORPSOF Charlie poolele. Tore oleks kui ma ei pea teid läbi sihiku ainult vaatama:)

taktik (Heiki)

Sain regamise kinnituse ja seal oli mind pandud kaitsjate osapoolele. Vist selle pärast,et polnud tiimi. Aga olgu siis nii :)

madis

Jumal tänatud, et õigete meeste poolel olid! :D
Specna SA-A05
Bloodbrothers

taktik (Heiki)

Elu on näidanud, et asjad loksuvad tavaliselt ise paika. Meie siblimine ei aita:)

madis

Nii ta paraku on.. Huvitav mis järgmine nädalavahetus toimub..?
Specna SA-A05
Bloodbrothers

GraboN

Venelastel on männikul kusagil pidu .

You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

Krt. tundub et järgmine nädalavahetus polegi midagi toimumas(mõtlen eestlaseid). Ehk ma teen ise mingi ürituse... võime muidugi ka pühava venelaste mängule minna
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Krt kahju ,et 11 Aprill hea mäng tulemas on , meil kuu aega tagasi broneeritud juba Keila joodikutega rendi mäng 20 liikmeline läbi Mareku , tuttavad tahavad softima hakata aga enne tahavad näha mis asi see on ja kui meeldib hakkavad ka varustust ostma. Kuigi heameelega läheks parem suurele mängule.

madis

Harald Sina vaata kuhu mida eksole, mina tahan lasta ;)
Specna SA-A05
Bloodbrothers

Harald

See nädal on vist lihtsam minna venelaste mängule, saab koos harjutada, aga lähinädalail ma bronnin arsenali tehase, saab seal ühe ürituse teha.
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

kle juba on päris hea tulemus meil klubis. Aktiivsus on tõusnud tublisti. Haarald hea töö värbamisel:) Põhiline on ,et oma minekust kindlasti siin teada annate, ja olen käpp. Oma poistega ikka tunduvalt lõbusam.