Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Harald

tehtud...!!! nagu aru sain siis pole enam palju kohti jäänud, ehk kes ei ole veel reganud, kiirustage
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

ei saagi aru sellest mängijate arvust .

Kui Xforce poes käisin siis nad küll ütlesid,et piirangut pole ja kui netist vaatan siis nagu oleks.

Mainisid,et oodata on vb üle 300 inimese

Harald

300 on jah hooaja alguse/lõpumängudel suht tavaliseks kujunenud ;)
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Krt. Tahaks ka tulla. Naine ka ei viitsinud 3-ndal sündida:-)

GraboN

You are not allowed to view links. Register or Login
Krt. Tahaks ka tulla. Naine ka ei viitsinud 3-ndal sündida:-)

:D:D:D

Teed sünna kingi ja viid ta romantilisele jalutuskäigule Humalas

GraboN

See ja järgmine nv ei toimugi midagi :( ?

Pühapäeval saan alles sigala omanikuga kokku. Naiste rahvas tundub nii umpalumpa,et ei teagi kas tahan selle sigalaga mingit tegemist teha.Kergem otsida mingi teine ala ja mäng korraldada.

Harald

TEEN ETTEPANEKU selle nädala laupäeval kui ilm lubab siis Männiku burksiputka juures kokku saada kell 1100 ja minna metsa natuke treeningut tegema, kes oleks käsi?!!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Olen käsi. Nüüd motivatsiooni homme oma lonex parandusse viia.
You are not allowed to view links. Register or Login

madis

Kui relva kokku saan siis olen käpp... VÕI Harald rendib mule mõne relva.. täiesti kuiv trenn oleks kuidagi lame..
samas võiks vastutegevuseks mõned inimesed leida kes rendiks Haraldilt relvad? Usun et ma saaks 3/4 inimest ;)
Specna SA-A05
Bloodbrothers

GraboN

Madis .. Võtad oma rohelise veepüstoli :D. Vastutegevuseks ei ole mõtet vist võtta kedagi .. nad tüdinevad ootamast mil lasta saavad kuna me ju võtame korralikult asju läbi ja läheb aega kui keegi midagi ette näitab ja seletab ja harjutame jne jne

Olen tulija

Harald

Madis, kui saad inimesed siis mina saan ka relvad, oma inimestele on 10 per nägu, nn. vastutegevusel pole kindlasti igav sest saab asjad koos läbi rääkida ja alles siis reaalselt läbi harjutada... PS. kas kellegil mingi väike grill on olemas, saab samal ajal kärssama panna ja paar jooki ära libistada... treening ei pea ju igav olema ;)
Pikk 60, Tartu.

Harald

OI OI OI, oleks unustanud. Marek teeb mai keskel suurema mängu ja meie tiim kutsuti nn. vastutegevust tegema(stiil on mässulised ja meie baas on mängualast väljas) ehk siis sõidame masinaga ringi ja koinime vastast... Heiki teab mis see endast kujutab(tal oli esimene mäng samas stiilis). Koht ja aeg on veel täpsustamisel aga üritus on hommikuni. Lähiajal lubas esialgse info üles panna.
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

See on lahe! Teed mis tahad ja ükskõik millal.

GraboN

Marek mainis meile ka midagi rendimängul..kindel käpp aga kõik oleneb kella aegadest ja päris hommikuni küll pelada ei saa.

Harald saada mingit pilt oma relva kollektsioonist PMi või siia kui viitsid :) tahaks midagi muud ka proovida ..vb mingi lahing rendiks sult kui sa nõus oled.

Harald

:) ei hakka pilte tegema aga nimekiri on: g36c, m4(erinevad modif.) mp5 kurtz. galil SAR, m249 para. type 89(on jay juures katki). AK74.
Pikk 60, Tartu.