Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

GraboN

Hetke seisuga liitus 3 inimest . Mina , Madis ja Marko .. Räägin peale puhkust tööl Markoga ka,et ta kasutaja teeks ja endast märku annaks.

Üritan varsti ka paar mängu korraldada siin Keila valla kandis kui saab . Emailid on saadetud ala omanikele ja ootan vastuseid.

11 Aprill korraldame rendi mängu siin Keila poistele Humalas ja mõned normaalsemad hakkavad ka võibolla aktiivselt softima kui neile meeldib siis saaks veel normaalseid liikmeid juurde kui vaja.

Kahju ainult,et rendi mäng toimub Raku lahingu ajal.

GraboN

Järgmise nädala alguses saan teada kas sellises kohas saab mängu korraldada või ei

You are not allowed to view links. Register or Login

Omanik natuke mõtleb uurib vaatab ja annab järgmine nädal teada.

taktik (Heiki)

Kas see on leholas? Tundub kuidagi tuttav.

GraboN

Jah, elan 2 min kaugusel sellest alast .. ja ületee on ka üks hea ala kus saaks pela teha .. seda uurin ka .

Harald

ala paistab huvitav, kui omanik nõus siis oleks 5+
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

NII HÄRRASED, hooajaavamine on lähedal ja regada tuleb enne 12. aprilli. Kuhu osapoolele sis end seame?!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Regada võib hiljem ka .. lihtsalt siis maksad 3 eur rohkem ja arvan,et sinna kus rohkem Eestlasi äkki ? Samas mul ükskõik .. peaasi,et tiimiga koos oleks.

taktik (Heiki)

Naisel 2 mail sünks. Pole veel kindel kas tulen mängule.

GraboN

Kes pühapäeval 05.04.15 männiku mängule tuleb ?

Endal plaanis minna kui mingit väga rõvedat vihma ei tule

Harald

mul samuti ja vist kaspar ühineb nagu aru sain
Pikk 60, Tartu.

kotkas

Plaanin ka homme kohal olla. Mõtlen kas tulla õhtu või hommikul tallinna

taktik (Heiki)

tulen ka. Norra ilmateade lubab peale lõunat isegi natuke päikest. tuul 4m sek. vihma ei tohiks tulla

GraboN

Mängu ajal peaks kõik OK olema.

You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

homme tuleb veel venna ja kotkas meiega ja nagu aru sain siis kaspar ja raido samuti
Pikk 60, Tartu.

GraboN

kui regate 2 mai vene hooaja avamis mängule siis regage STARS poolele , Eestlased kõik seal.