Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

madis

Antud hetkel pean laupäevast loobuma (või veidi hiljem liituma). Tooandja rikkus plaanud...
Aga see ei takista mul teile "vastutegevust" orgunnida :D
Mareku asi tundub väääägagi huvitav... :)
Specna SA-A05
Bloodbrothers

lukka

Kes siis Laupäeval oleks tulemas?
You are not allowed to view links. Register or Login

Minakaspar

laup, treeningul ehk Kaspar on kohal tahaks ühte taktika, stiili proovida mida kasutab, Poola grom, ja muud eriuksused, ka olen kuulnud veidi salajast infot et Eesti EOG kasutab sarnast taktikat :)

taktik (Heiki)

Mina tuleks,aga arvan,et kui mingit taktikat proovida siis peaks võimalikult palju tiimi liikmeid kohal olema. Vastasel juhul ei saa õpitud ju lahingus proovida.

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

kotkas

TEEN ETTEPANEKU selle nädala laupäeval kui ilm lubab siis Männiku burksiputka juures kokku saada kell 1100 ja minna metsa natuke treeningut tegema, kes oleks käsi?!!!!
Vaatab äkki saan ka tulla. Pühapäeval saaks kindlasti.

madis

Mu tööandja on nagu eit kes mõtleb päevajooksul 10korda ümber.. Hommikul sain teada et laup. Tööpäev jääb ära.. seejärel öeldi et ikkagi on.. õhtuse seisuga "laupäev ei ole kindel"...
helistasin oma sõpsid kh läbi aga paraku ei saa tulla sest need kes sõidaks need on rootsis & need kes tahax räigelt tulla on laup. Tööl...
Specna SA-A05
Bloodbrothers

taktik (Heiki)

Madis. Ma ei saa nüüd hästi aru. Kas sina ei saa tulla,või sõpsid ei saa?
Muide kas on ka mingi konkreetse taktika valik välja mõeldud,mida siis harjutada. Kas mingi hoonesse sisenemine ,või metsas punkri vallutamine, või lihtsalt marssimine

GraboN

Madis. Ma ei saa nüüd hästi aru. Kas sina ei saa tulla,või sõpsid ei saa?
Muide kas on ka mingi konkreetse taktika valik välja mõeldud,mida siis harjutada. Kas mingi hoonesse sisenemine ,või metsas punkri vallutamine, või lihtsalt marssimine

nagu aru saan siis sõpsid tal ei saa tulla ja ise ta ka veel ei tea.

Arvan,et ikka harjutame sisenemist,vallutamist,liikumist jne . Marssida ma võin enda külavahel ka :D

Harald

Või viime asja pühapäeva peale, mis rahvas arvab?!
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Pühapäev sobib ka. Eelistused puuduvad.

GraboN

Teeme ikka laup. sobib paremini ..ega see ei jää viimaseks treeninguks meil ma arvan ja loodan

madis

Heiki.. Krabi sai õigesti aru.. Ei saa ma VIST ise tulla & sõpsid sammuti.. Täna selgub 100% kas pean tööl olema või siis mitte...
Specna SA-A05
Bloodbrothers

Harald

Ehk siis plaanid jäävad samaks, LAUPÄEVAL MÄNNIKUL burksiputka juures kell 1100. nad peaksid kell 12 avama laupäeval, siis jõuame ilusti(krt. miks nad nii hilja avavad).
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Tulen ise kella 12.00ks avamisele (minu majast 700m).