Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

lukka

Kas "astangule homme" jätame vahele?

You are not allowed to view links. Register or Login

taktik (Heiki)

Jätame vahele jah. Küll jõuab lahinguid pidada.

Harald

see astangu värk on suht kiigu-kaagu, vanasti sai seal palju mängida aga siis hakkasid kohalikud midagi põksima et relvadega mehed hirmutavad koeri jne...muidu hea koht madistamiseks
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Kuna olen varem 20a. Õismäel Astangu lähedal elanud siis tean,et seal on liiga rahvastatud koht kus mängida .. kogu Astangu,Õismäe inimesed käivad seal sportimas ja jalutamas ja koertega jalutamas.

Tuleb nõme lahing kui pead igat inimest jälgima kas on airsofter või civil. Isegi mäletan kui seal koobastes sai möllatud siis mets kubises rüütlitest..mingi kah hobi värk oli .

MEELDE TULETUS : Kes pole veel 2 mai Vene hooaja avamis mängule reganud ja tahab tulla siis soovitan kippelt ära regada enne kui kohad täis .. ja regage STARS poolele. Infot saate Ürituste alt

kotkas

Regasin ka end 2 mai hooaja avamis mängule STARS poolele.

Harald

nonii, väga super, seltskond hakkab kogunema...:)
Pikk 60, Tartu.

kotkas

25.04 kell 11:00 Tartus raadil väike mäng. Äkki leidub kellelgi aega ja pundiga tulla Tartu airsofti maastik üle kaeda.
Õhtul saaks minu juures grillida ja äkki ka sauna (öömajaga saan ka vast aidata).
Harald kui Tartumaale tuled kas leidub sul ka aega Tartu airsofti maastik üle vaadata :)

lukka

Kaalun seda tõsiselt. Kui jüngrit nädalavahetusel ei hoia, siis tuleksin küll läbi.

Harald

Pean õhtul Aljonaga vestluse maha pidama, meil oli plaanis Laupäeval Tartusse sõita küll aga sel juhul peab varakult startima ,kui mängule tahan jõuda... Mis kell üritus hakkab?
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Tahaks väga Tartu airsofti proovida aga kahjuks pean selle korra vahele jätma .. perega vaja tegutseda veidi.

Harald

Nii, teema purgis, olen tulija. Läheme Aljonaga Tartu juba Reede õhtul ja hommikul siis kohale aga sa Aarne saada mingi link, kust ma saaks inffi kuidas sinna saab(Tartu pole just kodulinn).
Pikk 60, Tartu.

lukka

Minu tulek saab lukku ülehomme (neljapäeva õhtul), kuid hetkel 75% tõenäosusega olen tulija.

NB! Pakun ka transporti tallinnast tartusse ja tagasi!

Mugavalt on 3 kohta vaba (kui väga vaja pigistab ka 4 inimest ära). Start oleks hommikul kell 08.30 (jõuame 15 min varem kohale ka). Õhtul tuleks tagasi peale seda kui üritus läbi. Kui vaja, siis saab minu kontoris ka ennast pesta (nii Tartus kui Tallinnas) <- Lepime jooksvalt kokku.

taktik (Heiki)

Noh kurja! Tuleksin ka,aga kahjuks lähen lätti reedel ja tulen laup. Poisil esimene rahvusvaheline võistlus Taekwondo-s.

GraboN

Noh kurja! Tuleksin ka,aga kahjuks lähen lätti reedel ja tulen laup. Poisil esimene rahvusvaheline võistlus Taekwondo-s.

Soovin poisile edu :)

Harald

kurask aga Lukka, ma uurin ehk tahab kas Venna või Jay tulla sinuga koos mängule, oleks küll hea kui seltskond suurem... Madis on samuti kuidagi ära kadunud?
Pikk 60, Tartu.