Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Robert.R

Mina ei saa ka kahjuks Tartusse tulla, pean sünnipäevale minema.
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

kotkas

Raadi mängu ala  You are not allowed to view links. Register or Login

lukka

Uuri muidugi. Kuna autos ruumi on, siis võtaks hea meelega sõdalasi kaasa.
You are not allowed to view links. Register or Login

kotkas

Noh kurja! Tuleksin ka,aga kahjuks lähen lätti reedel ja tulen laup. Poisil esimene rahvusvaheline võistlus Taekwondo-s.
Kui pärast lätis käiku mängule ei jõua siis äkki grillima ja sauna jõuad!

taktik (Heiki)

Läti ei lähe ma oma autoga. Ja autos veel rahvast. Pole hullu suvi veel ees

lukka

Hetkel on Kaspar teada andnud huvist minna Tartusse laupäev lahingusse. Keegi veel?

Harald

Rääkisin Venna ja Jayga, Venna ei saa sest on tööl, Jay lubas kodus asja läbi rääkida... Las Kaspar uurib Raidolt, ehk on ka käsi.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

kotkas

Hetkel tartu tulijad siis:
1. Mina
2. Harald
3. Lukka
4. Kaspar

GraboN

Tahan juba 2.maid :( ei jõua ära oodata kuni lammutada saab. Suht fun game tuleb.

madis

Specna SA-A05
Bloodbrothers

kotkas

Õhtul grillime ja vast ka saunatame mu maal, Tartumaa, Puhja vald, Järvaküla, Pihlaka talu.

madis

Specna SA-A05
Bloodbrothers

taktik (Heiki)

Naine läks soome ja tuleb alles 3 mai. Põhimõtteliselt võiks mängule tulla,aga vaatasin ilmateadet ja lubab terve päeva vihma. Oleks tahtnud  snaipri rolli mängida ,aga vihmase ilmaga läheb optika uduseks. 10 euro eest ei raatsi vihmase ilmaga AEG-ga vene surematuid taga ajada.

GraboN

Me võiks enne kusagil kokku saada ja koos kõik minna .. Mis kell kellegil plaanis kohale ilmuda on ? Üritus algab muidugi 7000 aga seal kronomine jne kestab juba 3h.

Harald

Lubab vihma kohati, humala on selline hea koht kui mujal sajab sis seal on ilus ilm, mingi kõrgem koht, pilved vajuvad laiali...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.