Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Valle

Täpsed plaanid pole veel paigas aga usutavasti selle aja leiaks ikka. :)

taktik (Heiki)

Vist ei saa. Kodus vaja tööd teha.

Harald

Endale sobiks laupäev(pühapäeval ju emadepäev), kuidas tundub?!
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Kui enamus tulla ei saa siis parem kui lükkame edasi ja saaks maksimaalse rahva arvu kokku.

Harald

Noh, iseenesest oleks hea kui saaks ikka natuke enne öömängu harjutada või teeks hoopis laupäeva õhtul hämaras...
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Põhimõtteliselt olekski vaja öö mänguks  harjutada side pidamist ja ühel liinil liikumist. Laupäeval kui olen päev otsa maja vundamenti lahti kaevanud,ma vist ei jõua tulla. Mis aga ei tähenda,et ma kindlasti ei saa. Kui vihma sajab siis räästa all tööd ei tee.

Harald

Seekord vist jääb asi katki, tuli välja et laupäeva õhtul on mul klassikokkutuleku 20. aastapäeva tähistus nii et JÄÄB ÄRA!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Kuidas te Pärnu mängudesse suhtute? Olen tükk aega mõelnud, et läheks. Kui kaashuvilisi on, siis mina oleksin teinekord käpp küll. Üksinda aga ei tihka ka väga minna. Ehk klapiks pundi. Näiteks sel pühapäevalgi on mäng.

Harald

Krt. pühapäeval on emadepäev ja pigem paneks rõhu hetkel öömängule ja hiiumaale, lisaks on plaanis endal samuti üks suurem mäng korraldada kui aega jääb, samas kui on vaba nädalavahetus ja seltskond koos(autotäis) siis miks mitte, olen paaril korral käinud. Vanasti oli Pärnus hea punt(hr. Leppiku juhtimisel), praegust olukorda ei tea...
Pikk 60, Tartu.

Valle

Ma pigem mõtlesingi, et kui on huvilisi, andke märku ja võib niisama "pühapäevamängutama" minna. :)

Mängude korraldamise osas mul oli ka vahepeal plaan, et võiks ühe Counter-Strike-i laadse pommipanemise/kaitsmise mängu teha millalgi. Kuigi ma varem midagi korraldanud pole.

taktik (Heiki)

No pärnu olen isegi mõelnud vahest minna. Hetkel on siin ka mänge tulemas ja panustan samuti nendele. Aga alati kui on konkreetne soov, siis võib siin hõisata ja äkki kellegil sama mõte.

GraboN

Öö mängule üritan end pressida ja hiiumaale tahaks TÄIEGA tulla aga asi lahtine .. täpselt sel ajal on Keila päevad ja traditsioon on olla seal perega... f.a.k

Harald

Rääkisin Marekiga täna ja öömängul on seitsmesed tiimid ehk siis kes on kindel tulija+ täna õhtul lubas ta uurida Hiiumaa kohta täpsemalt ja eks ma siis panen siia kohe üles.
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Krabi kelle jalas püksid on?:-D

Harald

Pikk 60, Tartu.