Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

GraboN

Naised on saatanast .. kui neil sitt tuju siis on kõigil :D

Valle

Mul öömängule plaan minna ja ekstratore, kui seistme hulka ka mahuks. :)

Harald

usun et mahud, kui on seitsmene punt...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Öömängus käsi. Millal hiiumaa?
You are not allowed to view links. Register or Login

taktik (Heiki)

Igaks juhuks ütlen veel korra üle. Kui lihasööja bakter jalga närima ei hakka siis olen kindel mineja nii öö kui ka hiiumaa mängule

Harald

no siis on juba seitsmene punt öömängule olemas
Pikk 60, Tartu.

kotkas

Ma üritan ka vabaks saada öö mänguks, hiiumaale kahjuks ei saa.

GraboN

Olen ka öö mänguks tulemas vist .. aga peab veel ühe tiimi tegema kuna meid nii palju siis kõik ühte ei mahu

Harald

sai Marekiga räägitud et saab enn mängu kokku ja vaatab palju meid koos on ja eks siis näib mitu tiimi meil tuleb.
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Võibolla tuleb ka öömängule Marko ( teeb ka varsti tutvustuse ära ) .. et peaaegu kogu tiim koos siis.

EDIt : Krt venkud teevad Suur Sõjamäel ka mängu 16-al.

Harald

ma usun et öömäng on etem, kes jõuab, võib mõlemile minna ;)
Pikk 60, Tartu.

Minakaspar

tuleb,kiire aeg 16,05 21-24.05 hiiumaal riigikaitse laagris tegutsemas, ja 30.05 jälle hiiumaale

taktik (Heiki)

Kuidas olete mõelnud Hiiumaa mängust osa võtta.Kas reede õhtul või laupäeva hommikul? Ise läheks juba reedel. Ja laupäeval ööbin hotellis.Hotelli ööbimine tuleks varakult bronni panna.

GraboN

Mis kellaks keegi kohale vajub ? Pakun varianti,et saada mingi 30 min varem Burksis kokku saada veits juttu puhuda ja siis kõik koos laivi lennata ?

EDIT : ja siiralt loodan,et ilmateade ei valeta .. vihma sajab siis ei usu,et tulen.. enam sellist kogemust ei taha nagu Humalas oli :D

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
Mis kellaks keegi kohale vajub ? Pakun varianti,et saada mingi 30 min varem Burksis kokku saada veits juttu puhuda ja siis kõik koos laivi lennata ?

EDIT : ja siiralt loodan,et ilmateade ei valeta .. vihma sajab siis ei usu,et tulen.. enam sellist kogemust ei taha nagu Humalas oli :D
Võiks küll kusagil varem kokku saada.