Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

PsyMarko

Kui kedagi huvitab siis mina jäin rahule. Esimene korralik lahing ja sain enda arvates hästi hakkama. Plusse-miinuseid ikka! Korralikke saabaste ja riietele peaks mõtlema hakkama.

taktik (Heiki)

No mina ka ei nurise. Kuna olin luure, siis sain põnevaid hiilimisi küll. Ja mis sest,et taktikaliselt ei läinud meil kõige paremini,tore oli ikka ja sai korraks argi brobleemidest välja.

Robert.R

Mulle ka meeldis, kuigi vahel oli arusaamatuid hetki. :D
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Minakaspar

Heiki-ga luures oli väga hea, saime ka oma vahelist koos tööd harjutada, ning väga kift oli, nuh läks nagu läks mäng ikkagi, mõnus ilm kift seltskond muhe oli

Valle

Mulle oli see esimene öömäng (ja muide minu kümnes airsoftimäng siiamaani :D). Koostöö oli tore ja hästi oli näha raadiosaatjate kasulikkust. Samas oli kamp suur ja eriti pimedamas kohati ei saanud alati aru mis toimub ja mida kõik omad teevad. Samas kambavaim on mõnus ja kui veidi treenida ka saaks, siis võiks päris palju ära teha ühiselt.

Ehk teeme enne Hiiumaad veidi treeninguid ka ühiselt, et koostöö paremini sujuks? Muide Hiiumaast rääkides... Laupäeva hommikul siis? Kes, mis autodega, hotell? :)

Harald

Oeh, päev foorumist eemal ja nii palju tagasisidet... Omalt poolt mainiks et kui välja jätta paar fataalset olukorda, oli olemas kambavaim ja omavahel öeldes olen näinud ka hullemaid sooritusi ;)
Tugevalt andis tunda raadioside ja selle puudumine. Samuti logises meil natuke käsuliin ja selle täitmine. Veel olen nõus Graboniga, et on vaja rohkem julgust ja seda eriti meie nooremate tiimiliigete puhul. Enda kriitikast tooks välja et vahel oli mu jutt liiga pikk ja arusaamatu saatjas, samuti oli mul raske vahepeal puuduliku info tõttu otsuseid vastu võtta ja seetõttu meie liikumine vahepeal ka viibis. Lisaks unustasin ööbinokli autosse ja krt. ei oleks uskunud et 28 ja 25 grammi vahe nii suur on et trasserid vastasel üle pea lendavad ning et hi-cap salved just kriisihetkel loobuvad töötamast. Annaksin meie tiimile arvestades kõiki nüansse tubli 4-. Samuti sai selgeks, kus on meie nõrgad küljed ja mida tuleb harjutada: Raadioside, asukohamääramine, suunad, kiire reageerimine kontaktis, tuletoetus liikumises, agressiivsus kontaktis, liikumine grupis. Samas, see oli esimene öömäng seltskonnaga ja seda arvestades saime ilusti hakkama.

Mis puutub treeningusse siis olen kahe käega poolt, et saaks kasvõi mõni õhtu männikul kokku. Ei ole hullu kui kõik ei saa aga kes saaks siis oleks väga hea. Samuti hakkasin ma mõtlema et Hell, võiks Hiiumaale minna ikkagi reedel, saaks naca ka seal õhtul harjutada(rääkisin Marekiga ja hiljemalt kell 2. on öörahu).

Omalt poolt olen jälginud asjade kulgu ja meie tiimil on potensiaali, meil on head kamraadid ja ma ei näe põhjust miks ei võiks ma saada heaks ja toimivaks tiimiks.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Reedel minna on see jama ,et liiga palju varustust tuleks kaasa tassida telk ja kõik sellele juurde kuuluvaga. Kui reede õhtul minna, siis see oleks peale tööpäeva ja suhteliselt pikk reis kogunemiskohani. Seal tuleks telk veel üles panna. Mul ei oleks selle vastu muidu midagi,aga järgmine päev võib tüdimus peale tulla kui ei ole korralikult magada saanud.  Aga kui enamus soovib siis olen käsi reedel minemisega. Lepiks mingi kolmapäevaks kokku mis päeval lähme.

Treeningpäeva tegemiseks olen ka poolt.

Valle

Mina pooldaksin laupäeva just sel põhjusel, et peale tööd on vaja otse minna (mulle sobiks siis hilisema praami variant) ning pole väga vastavat varustust ka. Eks midagi leiutaks aga väsimus ilmselt jääks. Samas elu on seiklus ja ega ma airsofti hakanud mängima mugava äraolemise ja hea une pärast. Tulen nii, kuidas üldiselt kokku lepime. Usutavasti on elamus garanteeritud mõlemal juhul!

Treeningu osas isiklikult teisipäeva õhtu on kinni, muu hetkel vaba. Nädalavahetus samamoodi. :)

GraboN

Me oleks võinud Öömängul ilutulestiku ära kasutada flairina .. oleks kohe vastaseid näinud :D

lukka

Kas nädala sees siis teeme trenni? Pakun välja näiteks neljapäeva õhtu (18.00) männikul?
You are not allowed to view links. Register or Login

Harald

Neljapäev kell 1800 ja teeks kokkusaamise Burksiputka juures, mis arvate?!
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

+1

NB! Pakun kesklinnast ka küüti

Valle

GraboN

+1 fosho kui bossid kodus mingeid reegleid taguma ei hakka ja palun kõik kes tulevad .. üritage võimalikult palju kaitset peale panna ( näomask ) eriti .

Kuna mingi " piupiu paupau surnud " ei viitsi häälitseda ehk siis ikka trenni teeme nii,et LASEME !

EDIT : Samas kas nv poleks parem trenni teha ? Rohkem aega .. eelmine kord jäi lühikeseks kuidagi ja kui kell 6 alustada siis ..maitea

lukka

Nv võib ka teha. Laupäev näiteks. Samas oleks nädala sees ka korra teha.