Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Harald

no aga teeme siis burksiputka juures tund enne mängu algust, pool tundi enne mängualgust võiks metsas olla
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Minakaspar

20:00 kohal ma männikul ja käisin mängu alal just jalutamas

lukka

Palju rahvast koos on öö mänguks?
You are not allowed to view links. Register or Login

GraboN

Kune venelastele pole teavitatud,et mingi mäng toimub siis ei usu,et palju .. samas mängu formaati vaadates ei olegi mõeldud massile .. vaid paarikümmnele inimesele mäng, eks näis :P

PsyMarko

Mida rohkem seda uhkem , kui keegi kuule ei müü mängul siis kas oleks mõistlik hakata kerjama või tasub käbisid otsima hakata!

Valle

Mida rohkem seda uhkem , kui keegi kuule ei müü mängul siis kas oleks mõistlik hakata kerjama või tasub käbisid otsima hakata!
Mul hetkel varu ca 4500 tk 0,25g ja 9000 tk 0,3g kuule. Blaster Devil/Open Blaster marki. Kui sa kusagilt mujalt ei leia, küll mingi kokkuleppe saavutame. Mängimata sellepärast nüüd küll ei pea jääma. Samas You are not allowed to view links. Register or Login poest ka ju võimalik päeval läbi käia ja seal valik lai.

PsyMarko

Kahjuks pole aega kuskilt osta , kuid kui sul pakkuda ja suudame üksmeele leida siis see vägagi positiivne. 5+
Ilm võiks olla peokingadele ja tsiviilriietele vastav :)

Harald

mul tuleb vist paar-kolm tuttavat ka veel mängule nii et meie seltskond tuleb veenev ;)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Ei mahugi vist kõik ühte tiimi ära :D

lukka

Tundub, et ei saa osaleda. India reisilt tagasi tulles olen külma saanud ja enesetunne kehv. Vabandan! Oleksin väga tahtnud tulla, kuid ei hakka tervisega riskima.

PsyMarko

Kuulide probleem leidis lahenduse , aga tänan pakkumast "nucleo".
Igaks juhuks võtsin salve ka juurde, juhuks kui keegi ülbitsema hakkab!

lukka

GraboN

Omaette kogemus , olid omad plussid ja omad miinused ... ründed läksid halvasti kuna oli meeskonnas 2,3 inimest kes mängisid esimest korda pmts ja mõned ei teadnud täpselt kuidas mida teha.

Võiks rohkem treeninguid teha :) Trennis peaks laskma igatühte 1000 korda,et julgust oleks rohkem ja ei kardaks seda kuuli :D Esimene mäng kus ma ei saanud ühtegi killi ( Noob ).

aga iseenesest asi 5+ .. muhe seltskond .. meeldis väga see meeskonnaga metsas liikumine ja otsin nüüd uusi saapaid ja kotikaitsmetel on kerge pragu sees :D korralikult kukkusin.

EDIT : Huvitav kelle pihta ja millepärast Marek mängu lõpus täiega karjus :D keegi sai korraliku sõimu omanikuks

lukka

Nüüd on õhtud pikalt valged. Äkki teeks ka nädala sees paar treeningut?