Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

GraboN

Mitte,et mul midagi vastu oleks neljapäevasele päevale aga kui nii võtta,et kell 18.00 saame kokku ..alguses 30 min nkn varustuse selga toppimine ja jutustamine ehk siis reaalne treening hakkab mingi pool 7 ja tööpäeval ööseni ei taha ka nagu passida seal ja 2h30min .. jääb väheks ma arvan. Kuna seekord on vähe rohkem asju vaja läbi rääkida ja siis midagi proovida veel siis arvan,et me ei jõua väga palju selle ajaga.

Nv saaks ilusti mingi kell 11,12 hommikul kokku ja istuks kasvõi õhtuni

Harald

võib ju kokku saada ka veidi varem, kes hilineb, otsib meid üles. Kel on kauge tulla ja pole aega siis arusaadav et ei saa tulla aga oleks hea kui saaks rohkem harjutada... ja mina olen käsi.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Mina pigem pooldan nädala sees. Kui niigi on pea üle nädala mäng,siis koduseks toimetusteks aega napib.

Harald

Heikil hea point, kes nädalavahetusel ei saa, saab nädalasees ehk.
Pikk 60, Tartu.

lukka

Ma võin kell 17.00 ka tulla.

Lisaks - pole ühtegi põhjust, miks varustust 30 min vaja selga panna. Sõjaväes käis asi pehmelt öeldes mõnevõrra kiiremini või mis? :) Pulli pärast võime trenni alguses teha ka võistluse, kes kõige kiirem ja aeglasem varustuse selga panija on. Annaks meile kõigile motivatsiooni varustus kodus nii valmis panna, et 2-3 minutiga kõik seljas ja valmis.

Teine teema - Harald saab enne trenni kava läbi mõelda ning kui kohal, siis teeme täpselt nii nagu Harald ütleb. Kui keegi teine soovib ise trenni läbi viia, siis usun, et Harald kätte ette ei pane, kuid see tuleks enne ette kokku leppida. 
You are not allowed to view links. Register or Login

taktik (Heiki)

Olen Lukka-ga nõus. Vabalt saan 2 minutiga valmis kui olukord nõuab. Ja kohale võin ka kella 17.00 tulla.

Harald

Selge, plaanimuutus, kokku saame kell 1700!!! mitte 1800 burksiputka juures, kes tuleb hiljem, helistab. Tean juba mida harjutada ja ideed on alati teretulnud.

LISAKS: Kes on kindlad minejad Hiiumaale ja kas igaüks läheb omal käel, või läheme koos... Mina pean minema Hiiumaalt otse Tartusse ehk siis minuga saab ühe otsa, kel vaja. Muidu auto tühi, saaks ka nii teha et autod jätta sadamasse ja üle läheks ühe-kahe autoga... vaja kiireid vastuseid sest aeg tiksub
Pikk 60, Tartu.

Valle

Selge, plaanimuutus, kokku saame kell 1700!!! mitte 1800 burksiputka juures, kes tuleb hiljem, helistab. Tean juba mida harjutada ja ideed on alati teretulnud.

LISAKS: Kes on kindlad minejad Hiiumaale ja kas igaüks läheb omal käel, või läheme koos... Mina pean minema Hiiumaalt otse Tartusse ehk siis minuga saab ühe otsa, kel vaja. Muidu auto tühi, saaks ka nii teha et autod jätta sadamasse ja üle läheks ühe-kahe autoga... vaja kiireid vastuseid sest aeg tiksub
Mina olen ca 17-ni tööl Laki tn ja liigun otse ehk jõuaksin ca pool kuus...

Võiks ühiselt minna. Saaks kütteraha jm jagada. Oma auto võin välja panna küll.

GraboN

Arvan,et olen tulija aga mingil varustuse võistlusel mina osa ei võta ..  tegu on airsoftiga ehk hobbiga mitte kaitseliiduga .. ma tahan asja funnilt ja rahulikult ja muhedalt võtta ja kuna seltskond on supper siis naljatada ka. Nagu Marek öömängul ütles " kui tahad reaalset sõjatreeningut siis mine kaitseliitu " + see kiire varustamine ei anna midagi kuna üldiselt mängudel on alati üleliia aega ,nii et mind võite kohe kirja panna kõige aeglasemaks :D

+ kas saame kokku seal kus eelmine kord autod panime ?

Harald

Andres sa loe artikleid ka ;)

kokku saame burgeriputka juures kell 1700 :)
Pikk 60, Tartu.

GraboN

aa sorry .. sain valesti aru :D

lukka

Ma ise ei tea kus see purksiputka on. Kas selle milaatarseikluse lähedal?

GraboN

Harald

Nii, räägib nüüd Hiiumaast, endal on plaan ikkagi minna reedel juba, auto jätaks sadamasse(mandri poole) ja sealt edasi saaksin Margusega(lubas vastu tulla kui vaja). Küsimus, kas oleks veel kedagi reedel tulijat?! ehk ei panekski põhirõhku mängule vaid pigen tsill-grill ja siis laupäev suurem madin. Seega, kes tahab siis saan sadamani küüti pakkuda ja koos oleks laevaga lõbusam minna. Küsimus siis selline, kas oleks veel kedagi reedel tulijat?! ja kes jääb laupäeval ööbima hotelli, teeks mingid plaanid.
Pikk 60, Tartu.

Valle

Kui hilisem praam, siis tuleks ka reedel. Pakuks oma auto, millega võiksin ka praamile ronida. VÕI siis hüppaks mõne teise auto peale. Kokkuleppe küsimus, et kes läheb jne. Hotelli võiks ju ka ühiselt minna, või mis teised arvavad?