Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
Kuna Riisipere asub poolel teel Tallinnast, siis mina ei saa kedagi vist peale võtta. Kui keegi võtab on ok. Samas võin ka täiesti iseseisvalt oma autoga minna. Olen sellega juba rahaliselt arvestanud ja kulud kokku löönud.
Või siis teeme asja lihtsaks, et stardin a la viiest ja võtan su oma auto peale ja asi ants? Seisame järjekorras ja saame üle mil saame. Kui tuleb tulijaid juurde, liituvad. Või kui Haraldiga eelistad minna, eks siis pean omapäi sõitma.

GraboN

Keegi laupäevasele Marguse mängule ka läheb ?

Valle

Keegi laupäevasele Marguse mängule ka läheb ?
Võiks minna vast? :)

lukka

Neljapäeval trenn, laupäeval lahing :)

Valle

Hiiumaa transpordi osas info: minul igatahes Margusega ei klapi, ta tahab ka varem minna. Too mängu teemas reklaaminud hiidlane saaks aga küll võtta. Lõokesse ta ei lähe aga kui ise sinna saame või temaga kokku lepime, siis saaks ühineda. Heiki, kas ühined Haraldi/Margusega või peame ühiselt plaani kas minu auto või hiidlasega ühinemise osas? Hiidlasel on bronn ka.

Räägin enda plaanist:

1. Reedel ca 17:00 plaan startida Mustamäelt. Sihiks on 19:00 laev. Broneering on 20:30 laevale, kuna varasemad on täis bronnitud.
Praeguse seisuga ei ole keegi veel kindlat jah sõna õelnud, nii et autos endiselt 3-4 kohta saadaval.

2. Tagasi plaanis tulla pühapäeval 31.05.15 kell 17:30 laevaga. Bronni sinna pole, kuid kuna olen ise kohalik, siis olen kasutanud seda nõksu, et ennem kui teised kogunema hakkavad viin auto järjekorda. Orienteeruv linna jõudmise aeg pühapäeval ca 20:30

Tasu: 5€  üks ots

GraboN

Me vist pundiga lähme .. homme või ülehomme selgub täpsemalt.

Seal tuleb suht tapatalgud .. oleneb palju vene foorumist vendi kohale tuleb kuna ala tundub suht pisike olevalt.

taktik (Heiki)

Nucleo kui sa mind peale võtad, siis olen käpp. Teeme kulud pooleks. See hiiumaa kutt tuleb liiga hilja tagasi. Hotellist visatakse välja ja siis tuleks kusagil lihtsalt mingid mõttetud tunnid oodata.

Valle

Nucleo kui sa mind peale võtad, siis olen käpp. Teeme kulud pooleks. See hiiumaa kutt tuleb liiga hilja tagasi. Hotellist visatakse välja ja siis tuleks kusagil lihtsalt mingid mõttetud tunnid oodata.
Selge, võtan siis plaani, et stardin kusagil ca viiest peale tööd ning katsume praamijärjekorraga kohapeal hakkama saada. Kui keegi oma veel ei liitu ja soovijaid sinna minekuks veel, siis ehk võtab 1-2 inimest veel auto peale kulude jagamiseks.

Harald

Võib ju ka nii teha, et mina lähen varem ja võtan koha ära autoga, kui Valle tuleb hiljem järele siis saab minu autoga üle minna, pühava tuleme minu autoga tagasi ja siis mina tuiskan tartu poole ja teie saate tallinna poole minna.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Võib ju ka nii teha, et mina lähen varemja võtan koha ära autoga ja kui Valle tuleb hiljem järele siis saab minu autoga üle minna, pühava tuleme minu autoga tagasi ja siis mina tuiskan tartu poole ja teie saate tallinna poole minna.
See on ka hea mõte. Teeb nii, et tuleme ja siis kontakteerub, kui kaugel sa oled. Kui sa üle pole veel läinud, siis paneb minu auto ära ja hüppab sinu oma peale. :)

taktik (Heiki)

Ei tea kas mängule lastakse. Reganud ju ei ole. Põhimõtteliselt kui meid tiimina pole regatud,siis meil seal isiklike ülesaneid pole. Oleme lihtsalt mass.

Harald

Rääkisin marekiga, tema meilide kaudu käib asi ja ma ütlesin et meid on kolm-neli meest, ehk siis nad teavad
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Margus pakub võimalust mängu teha: You are not allowed to view links. Register or Login

GraboN

Margus pakub võimalust mängu teha: You are not allowed to view links. Register or Login

Teevad vist klubi sisese ? See nv tahaks kindlasti midagi teha ..

KevinP

Kui Margus kutsub siis võib ju minna.
Ma oleks tõenäoliselt tulemas kui oma relva kätte saan õigeaegselt, viisin You are not allowed to view links. Register or Login remonti. Hop ei tööta.
Lubasid küll see nädal, aga varasema kogemuse põhjal saan ilmselt järgmine nädal.