Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

PsyMarko

Kevin võid neile igaks juhuks teada anda, et plaanid nädalavahetusel mängule minna, ehk kiirustavad.
Ise tahaks ka teha midagi sellel nädalavahetusel.

Valle

See on avatud mäng, lihtsalt nad püüavad seltskonna vähe piiratuma hoida ja siia foorumisse pole sellepärast üles pannud. Lisaks meile olevat ka Bjorni seltskonnale mõte osalemiseks edasi antud. Pidid neljapäevaks vaatama, kui palju kokku saavad rahvast.

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Harald

Margus kutsus mind ka, kahjuks ei saa minna, kuna olen Tartus nädalalõpuni. Muidu soovitan minna, hea treening ;)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Kui mul tervis nüüd ikka piisavalt taastunud on, siis oleks minek. Pole erinevatel põhjustel tükk aega mängida saanud. :(

taktik (Heiki)

Sain ka kutse mängule Marguselt. Kahjuks on kodu juba liiga unarusse jäänud ja ei lähe sel nädalavahetusel.

GraboN

Kutse olemas , arvatavasti minemas .. ala tundub äge

PsyMarko

Hetkeseisuga olen ka tulemas.

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

KevinP

Nii, Relvad.ee-st just helistati, mu relv on valmis. Lähen homme sellele järele.

Olen mängule tulemas. See tõstab ühe küsimuse esile.
Kas keegi, kes autoga mängule on minemas ja sõidab Tallinnast läbi saaks mu peale võtta? Võime kütusekulu pooleks jagada.

PsyMarko

To Kevin: Kui Madis tuleb siis on minu willis täis, ta pole veel kindel.

KevinP

Ok.
Oleks tore lähiajal teada saada, muidu pean alternatiive hakkama otsima.

Valle

Kui väga vaja, siis iseenesest ma saaks Tallinna kaudu ka sõita, mis lisaks küll paarkümmend kilomeetrit otsale. Kui sa Kevin otse Tallinnast küüti ei leia, siis saab rääkida. Muidu võid Marguselt ka uurida tema masina täituvuse kohta.

PsyMarko

Madis arvab ka et ta ikka tuleb. Kevin proovi siis muid varjante.

KevinP

Saatsin Margusele PMi. Kui tal ruumi on siis lähen temaga. Kui ei, loodan Valle peale