Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

kotkas

Me käisime haraldiga 06.06.15 Tartus raadil ala avastamas ja madistamas. Leidsime huvitavaid kohti millest minulgi aimu polnud. Maaalused katakombid mis üllatavalt heas korras.
Madistada saime ka kuuekesi ning päris huvitav oli,kuna hea seltskond kohal. Kõige vingem oli püstolitega automaatide vastu mängida.

Harald

nonii, tagasi tsivilisatsioonis... Nüüd nädal- poolteist taas Talinnas(krt. kui kiireks läheb see suvi). Käisime Kotkaga vähe tsillimas ja Tartus maad kuulamas ning võib niipalju öelda, et on mõta tah seal üks korralik mäng, ala on piisavalt suur ja huvitav. Kui plaanist asja saab siis annan kindlasti aegasalt teada.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Tänane mäng jäi kahjuks ära, sest venitasin eile jala välja. Eks näha ole kaua taastumine aega võtab.
You are not allowed to view links. Register or Login

lukka

Raku suvepäevad 26-28 juuni

Mis härrad arvavad, kas saame oma pundi ka sellele üritusele kokku?

taktik (Heiki)

Ma küll kibeleb juba mängule. Loodan ikka minna.

Valle

Võiks osaleda, kuigi see Raku järve kallastel telkimise idee väga elevust ei tekita, sealt alalt ei saa autoga iga hetk sisse-välja ka. Nagu Margus kirjutab, võib edasi lükkuda nädala võrra.

taktik (Heiki)

Ega telkima ei peagi. Tore oleks kui saaks oma tiimiga koos midagi üritada. Muidu tuleb jälle selline kuulide laristamise mäng.

Valle

Eks saab mõelda, üldises plaanis oleks käpp küll.

Harald

26 olen ma Tartus veel, samas kui hiljem, lööksin kampa...
Pikk 60, Tartu.

PsyMarko

Ega telkima ei peagi. Tore oleks kui saaks oma tiimiga koos midagi üritada. Muidu tuleb jälle selline kuulide laristamise mäng.

Arvan ka et selline lahendus oleks mõeldav, kui peale jaanipäeva igavest pohmakat ei tule....

Harald

Suur küsimus, kes oleks mineja Summercampile. Oleks vaja aegsalt otsustada, nagu olen aru saanud siis on soovijaid päris palju ja kohti piiratud...
Pikk 60, Tartu.

lukka

PsyMarko

See asjandus paistab kuidagi keeruline olevat. Hetkel väga vist rõhku ei pane sellele.

taktik (Heiki)

Hetkel küll plaanin minna. Mulle need mil-sim. meeldivad juba sellepärast, et on varakult info üleval. Ja neid mängida tunduvalt lahedam. Psymarko sa ära põe selle keerukuse osas. Kohapeal olles on sama lihtne kui tavaline Pühapäeva mäng.  Just sellistel mängudel on tiimiga kõige parem olla.

PsyMarko

Tänan julgustuse eest Heiki, mõtlen sellepeale, dresscode valikut mul sellesmõttes väga poleks, muidu tahaks ikka tiimiga olla.