Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Harald

dresscode pole nii väga hull midagi, peaasi et vest või rakmed peal ja mingi vorm seljas(sel ajal ju nii palav et saab nagu üks mees t-sürgiga olla). vesti saab kasvõi Marekilt laenata(ehk saan isegi).
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

lukka

Mul ka mingi vest seisab kasutamata. Seega saan ise ka pakkuda kui vaja.
You are not allowed to view links. Register or Login

GraboN

Kuna vihma kallab hetkel mõnusalt siis mängule ei lähe :(

KevinP

Jamh, siin veel ei saja kuid taevast ja ilmaennustust vaadates on seis nukker. Jätan ilmselt täna tulemata ja teeme homme ilusa ilmaga midagi.

lukka

Suht seenevihm paistab ja ise oleksin minemas. Samas üksi ka minna ei viitsi. Oleks keegi veel tulemas?

lukka

Parandus. Ma lähen igal juhul. Kui keegi meie omadest veel läheb, siis helistada 50 57 764

lukka

Igatahes oli hea mäng. Ning mängu praktiliselt tilkagi vihma ei sadanud. Teeks edaspidi ikka nii, et tuleme kohale ja kui tõesti pole sobivat ilma või viskab kopa ette vihmas lõrtsimine, siis tõmbame ka minema. Meie klubist olin kahjuks ainus.

Harald

Vähemalt hoidsid meie tiimi lippu kõrgel ;)
Pikk 60, Tartu.

Harald

Küsimus selline, kes oleks mineja 27.06 mängule, ise tunnen et võiks end kohale vedada.
Pikk 60, Tartu.

Valle

Kui midagi ette just ei tule, siis tahaks kohal olla. Siin mahitan tuttavaidki proovima tulema. Sellega seoses ehk sa Harald räägid palju sinult rent oleks. Möödunud korral sebisin tuttavatele relvad Bjornilt.

KevinP

Olen tulemas kui äkilist plaanidemuutust ei ole.

GraboN

Kindel minek kui naine just sünnitama ei hakka.

lukka

Hetkel paistab, et liitun ka.

Robert.R

Pean kuule ostma siis saan tulla küll.
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"