Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

lukka

Lugesin alles nüüd. Kui on vaja, saan su ära viia. Samas kohe hakkab mäng.
You are not allowed to view links. Register or Login

lukka

Kas registreerime ennast ära summercampile?

taktik (Heiki)

Loomulikult regame ära. Ärme jäta jälle viimasele minutile. Huvitav kas meie poistest (Bloodbrothers) keegi HC osapoolt ka viitsiks mängida. Ise pole veel HC kunagi mänginud,kuigi tahaks proovida.

Valle

Regaks ära küll. Varsti regamine avatakse ka. Haraldiga vist oli jutt, et CC poolele regada? Otsustaks selle ära ja paneks paika. Mul metsas pikemat kogemust pole aga poleks vastu vahvate kamraadide toel ka HC asja proovimast. Ehk mulle sobiks emb-kumb variant.

Kas tuleva nädalavahetuse mängul osaleme, regame ära jne? Oli vist mängu infos kirjas, et oleme oodatud sinna korraldaja OPFOR poolele? Mul on sel ajal hetkeseisuga auto endiselt seismas, katsun leida endale transpordi aga kui kellegi on võimalik aidata viimise-toomisega, siis palun andke ette teada. Ei tahaks antud mängust ilma jääda auto puudumise tõttu. Minu kodukohani on Männikult ca 40 km/30 min sõitu.

GraboN

Tulevate mängude puhul ei oska öelda kas saan osa võtta või mitte aga Summercapile vast ikka saab .. kuigi niiette ei oska mitte kui midagi hetkel planeerida lapse tuleku tõttu.

HC osapool oleks põnevam .. ma arvan aga minu jaoks oleneb kui hardcore see on kuna seljavigastuse tõttu väga retsi ei saa panna aga eks kuidagi ikka saab hakkama,

pärast tassite kanderaamil koju mind :D

Harald

Bjorni tundes ei soovita HC ette võtta, varustus peab olema tasemel aga tean et meie tiimist ainult ehk üks-kaks omavad vastavat. Samas usun et kuhu meil saab olema pajalt aktsiooni, lebo kui ka ränkamist, lisaks oli eelmine aasta nii kuum et HC oleks äärepelt otsad andnud, lisaks mutukad ja muu jura... Isiklikult sel ajal HC ei meelita ;)

Siinkohal kas igaüks regab end ise või regan ära kamba tiimina?

Teen ettepaneku et igaüks regab end ise, samas tuleks seda teha esimesel päeval sest kohad on piiratud ja niipalju kui olen kuulnud, on tahtjaid palju...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Võiks ikka tiimina regada. Paneme siia kirja, kes tuleksid.

Mina igatahes tuleksin.

Harald

asi selles et siis on vaja rahad üle kanda aga mina ei viitsi enam oma raha nuruda, las igaüks näeb ise vaeva. niikuinii oleme samal osapoolel.
Pikk 60, Tartu.

Valle

Teeme siis CC ja mina tulen. Regan siis kolmapäeval end ära. :)

Aga Stainless Dusk?

KevinP

Summercampi ma ei vea välja, sõidan riigist ära teise augusti hommikul.

Op Stainless Dusk tundub põnev tulevat. Kui midagi äkilist vahele ei tule olen ma kohal. 

Harald

Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Selge pilt! Regan siis kolmapäeval ennast Summercamp  CC osapoolele. Laupäevasele regasin küll ära kuid ei oska veel täpselt öelda kas saan tulla. Aga proovin ikka tulla.

Robert.R

Mina vist ei vea välja ka sest midcap salvesid pole g36 jaoks, viimanekord kui ostsin müüdi mulle mingit jama ja need ei töötanud.
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Harald

sul oli ju veel mingi relv, lisaks ma arvan et vahet pole kas tuled hi-capiga või mid-capiga, kes seda kontrollib
Pikk 60, Tartu.

Robert.R

see oli sõbra relv asenduseks, tegelikult ma võiksin midcape osta kuna summercamp augustis siis aega veel aga keegi mingit head tootjat oskab soovitada et ma jälle halbu salvesid ostaks
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"