Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Harald

uuri Tartu airsoftifoorumist, seal paljus mängivad g36 relvadega, on kindlasti pädevad
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

KevinP

Op. Stainless Duskile regame koos ära või kõik eraldi?

Sain aru, et meid kutsuti OPFOR osapoolele.

Robert.R

Võiks tiimi regada sinna öömängule
"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

Valle

Mul selgus, et Raplast sugulane on ka käpp mängule tulema ehk siis sain endale küüdi. Mina siis antud hetkel ka tulija. Küsimus ka regamise kohta, et kas tiimiga või eraldi? Ning kas mu sugulane kõlbaks meie punti ühinema või sokutan ta teisele osapoolele? Muidu asjalik sõjamees, käis ka Rakus minuga lahingut pidamas (Kevin mäletab ka ehk Erikut).

KevinP

Mäletan.
Mul sõber ka mängule tulemas. Mis teised arvavad, kas regab sõbrad-sugulased koos tiimiga?

GraboN

Eks igaüks eraldi parem siis ju :) Mingit kasu ega kahju ei ole emba kumba pidi regada.

Harald

Summercambile regatud ja makstud, cc osapool.  Öömängule las igaüks regab end ära, kel sõber siis koos temaga, küll kohapeal rasbiraitab, kui palju meid on ja kes-kellega.

Minul regatud mõlemile
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Regasin ka Summercampile ära, CC osapoolele.

taktik (Heiki)

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

KevinP

Nii minul kui sõbral öö regatud.

Valle

Kas ma eeldan õigesti, et me siis OPFOR poolel? Küsin selle mõttega, et mängu info järgi peaksime veidi varem kogunema, et kokku harjutada. On kellelgi lisainfot? Harald? :)

GraboN

Savi see kokku harjutamine , kohapeal kergelt räägib ja mõtleb mingi minimaalse koostöö välja .. kuna meid nii palju siis teeme oma pundiga ..

Regatud ja tulen ka öömängule.

PsyMarko

Kahjuks jääb mul vahele, võimalus hetkel lisaraha teenida ja sinna läheb kogu vabaaeg. Aga minejatele igaljuhul edu. SummerCampi asja veel mõtlen.

KevinP

OPFORi oodatakse homme 15:00 juba. Kas keegi läheb nii vara?