Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
Kas seal muidu mid-capi võib kasutada või peavad realcapid olema?
Eelmine kord oli ükskõik suht mis salv aga kuule ei tohtinud laadida üle 30-35. Kuna highcapist ei saa kätte lõppu hästi, siis suht mõttetu. Ehk siis midcap on okei.

lukka

Hoi. Informeerin, et homme aegviitu ei lähe. Jalg on ikka veel pooletoobine ning iga kiirem liigutus põhjustab valu. Püüan vormi avastada Summercampiks! :)

Harald

Ilm suht nigel, ei hakka täna minema aegviitu...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Mina stardin ka kohe Lõuna-Eesti poole. :)

KevinP

Mis härrased arvavad, kas lähme KV/NKle vastutegevust tegema või x-force mängule? Või mõlemale. Esimesel variandil peaks kiirustama sest kohad piiratud.

GraboN

Xforcele ei lähe kuna stsenaarium on pullikaka aga KL peole vaatan kui on jaksu siis minek .

lukka

XFORCE mäng on jah pullikaka. KL mängule juba regasin ennast ära.

KevinP

Regasin ära KLi mängule, mõlemale päevale, ootan kinnitust.

Kui tunnen et L jaksu on siis vean ennast ka X-Force'le kohale.

Robert.R

"Prepare for Tomorrow's Threats, Today"

taktik (Heiki)

Regasin ka Kl. Mängule. Tuli kinnitus ja olen siis kohal.

Valle

Ma olen ka Klooga mängule regatud ja kinnitus käes.

GraboN

Väga hea .. 6 venda meil juba kohal.

Kas keegi juhuslikult on minemas täna relvad.ee-sse ? Kui jah siis kas see keegi saaks palun osta paki 0.36g-0.40g valgeid kuule, Kloogal maksan tagasi .

Lihtsalt pole aega ja võimalust ise linna täna ronida ja homme sama lugu . :( Oleks supper tänulik aga keegi spetsiom ärgu küll hakaku ronima.

taktik (Heiki)

Võtan enda BB King 40g kaasa. Võin vabalt anda. Kulu on ikka bolt actioniga väga väike.

GraboN

Supper .. saan siis ära testida need ja kui sobivad siis ostan ka neid .. Eestis nagu aru saan suurt valikut pole rasketel kuulidel .. ainuke mis silma jäi ongi see BB King..

aga ikkagist kui keegi peaks poodi minema võtku pakk valgeid sniiper kuule kui saab .. teen kasvõi ülekande vms ..

Valle

Ma eile käisin relvad.ee-s ja seal oli ikka veel alles neid uusi Nuproli 0,4 ja 0,43 kuule. ;)