Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Harald

Krt. miks viimasel hetkel sellised üritused tulevad, oleks ise ka ehk saanud orkunnida mängule... Aga usun et saab põnev olema-tulema :)
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

lukka

Liigun homme Tallinnast autoga. Kui kellelgi on huvi, siis võin küüti pakkuda. Samas kellelgi kuskile järgi tõenäoliselt ei jõua, ehk kes tahaksid tulla peaksid olema marsuudi peal.
You are not allowed to view links. Register or Login

KevinP

Kuna sõidan 2. hommikul nädalaks minema siit, siis Summercampi ei tule.

Kas keegi campi mitteminejatest on tulija 1. augusti hommiku Suur-Sõjamäe mängule?

taktik (Heiki)

Kui paljud meist summercampile läheb. Mina,Valle,Lukka, kas keegi veel ?

Harald

mina olen samuti mineja, ainult et kahjuks jõuan hiljem(kella 12ni olen hõivatud)...
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Seekord jätan vahele..naine sünnitas nii,et kodune kindlalt 1 nädal. Edasi hakkan vaikselt aktiviseeruma.

lukka

Kas keegi homme Tallinnast küüti tahaks? Pakun 1h pärast ka teistele välja.
You are not allowed to view links. Register or Login

GraboN

Istun haiglas ja môtlen kuidas teil läheb sôjas :D edu poisid ja andle teada mis toimub ja kuidas on .

Harald

mäng, koht, seltskond 5+... Mängu korraldus ei kannata kriitikat...

Jõudsin isiklikult kohale alles mingi 2-3 paiku, kuid nagu aru sain siis ei olnud millestki ilma jäänud. Kohe kohale jõudes sain Jaylt kommentaari et on täielik pardakk ja et Bjornil on kõigest savi, mis kahjuks osutus tõeks. Poleks Jay oma meeskonnaga vaeva näinud, poleks laagris vist midagi olnud. Isiklikult ain oma 10 EURi eest mängukorraldajalt vaid mõtetu ja selgusetu alakaardi, mida oli suht ebamugav tasku pana , kuna oli kõva plasti "ilmastikukindlaks muudetud". Baasi jõudes, öeldi mulle et pane punt kokku ja teil on missioon. Trutin ja co. olid eelluure sest teadsid kuhu minna. Sinna jõudes läbi rägastiku(krdi lahe maastik oli) tuli välja et pole miinipildujat(oli juba rotti pandud)mille järele me läksime. Saime järgmise korralduse et oleks vaja läbida läbimatut maastikku kaks korda kaugemal,mille eesmärki ei selgitatud. Otsustasin tagasi pöörduda kuna asi nägi suht mõtetu välja(hiljem selgus et tegime õige otsuse). Nagu MINA aru sain siis ei olnud meie nn.HC üksus, kuid esimesed ülesanded jätsid suht sellise mulje. Tagasi jõudes, ei tulnud mingeid ülesandeid. Kuna "kaitserajatised" olid improviseeritud palkidest ja risust(korraldaja ei viitsinud isegi sellega vaeva näha) ja ehitajad poisikesed, lagunes üks pool ära. Aitasin poistel see korda teha(ehituslikke näpunäiteid jagades) ja kuna oli igav siis otsustati teha jalgsi alapatrull. See läbitud(Lukka ja Heiki olid ainukesed, kes vastasele peale sattusid) oli baasirutiin. Vahepeal läks Jay punt patrulli ning kohtas vastase visa vastupanu, kutsus baasist abi. Olime Illimariga viimased, kes baasist lahkusid ja kohale jõudes oli action läbi. Kuid oi üllatust, vastane kes oli äsja surnud olnud alustas uuesti kontakti. Tekkis arusaamatus sest meieni tuli info et pole neid mõtet rünnata ,sest nad sünnivad kohe uuesti ning kästi tagasi tõmbuda. Peale mitut küsimust, kas jutt on ikka õige(?!) eemaldusime vastasest, kes indu saanuna(kuigi arvuliselt tugevalt vähemuses), hakkas meid pidevalt lastes jälitama. Andes paar valangut vastase pihta ja tabades paari, hüüdsin neile et kontakt on mõtetu sest nad ju sünnivad kohe uuesti, mille peale tehti üllatunud nägu sest neil oli ühe kontakti surmareegel(siinkohal mainiks ära et baasist tuli mingit imeliku ja segast infot selle peale). Samas uuriti et mis salv mul on(oli hi-cap). Tagasi baasi jõudes(Blackwateril oli tegematusest ja asjadesse suhtumisest mängu korraldaja poolt kopp ees) oli diskussioon Bjorni ja mängijate(minu, sest teised ei julgenud midagi öelda) vahel. Kus Bjorn süüdistas oma tegemata asjades ja pohhuismis Volmerit. Lisaks öeldi veel mulle peale lühikset diskussiooni teemal hi-cap, et saan mängust banni... Hiljem rahulikult asju arutades said asi korda.
Peale pikaks veninud arutlusi kas lahkuda mängult või eemalduda laagrist(mis oli mängu osa), otsustas Blackwater ja mina teise kasuks(Lukka, Heiki ja Valle jäid laagrisse). Pakkisime asjad ja seadsime oma uues laagri ja telgi baasi lähedale üles. Seal sai tehtud baasirutiin ja valvekorrad. Mina Trutin ja veel kolm uut härrat, kelle nime ma ei tea võtsime seimese valvekorra. Grillisime ja ajasime niisama juttu. Saatsime trutini ja veel ühe härra telgi juude (mis oli veidi eemal) kui korraga kuulsin praksumist, võtsime tooni maha ja kuulasime pikalt, vaikselt kuulsin väikest vilet...  võtsime positsioonid. Ligi kümme minutit ei midagi.. ja siis äkki kuulsin sosinat ja nägin kahte kuju. Olime kolmekesi. VALANG ja üks vastane langes, kohe tekkis segaminu tulistamist. Sain ennast graavi ja hakkasin granaatidega vastast suitsetama, esimene vise tabas märki. Kaks killi juba..., viskasin neli veel, üks tabas samuti märki. Saime abi paluda laagrist ja juba langes veel kaks vastast meie abivägede poolt(kolm meest). veel oli üks vend meie seljataga, kes sai samuti surma. Viimane andis vist niisama alla... kontaktilõpp. Peale mida tegime vahetuse ja ma otsustasin oma naise kaissu minna ;)
Side lõpp :)
Pikk 60, Tartu.

GraboN

et siis korraldus oli sitt :( kahju .. mis see vastab tõele,et Heiki sai 3000 Eurose kinkeka ?:O :D kui see tõsi siis nihhuja .. 3000 eurot . :D ostad poe tühjaks *( sain teada, 30 eur :D )

EDIT : nüüd loodan,et tuleb järgmine nv mingi norm mäng  , kohe laivi ..

taktik (Heiki)

GraboN

See nv vist ei toimu ühtegi mängu :( peaks ise mingi kogunemise kusagil korraldama.

KevinP

Trenn pühapäeval vist sobis rahvale?

Valle

Mulle peaks sobima küll. See oleks siis koos vastutegevusega trenn-mäng, nagu ükskord, jah?

GraboN

Jeps , vaatab muidugi palju rahvast tuleb.