Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

KevinP

Sain Marguselt vastuse, ta läheb otse Viimsist ja jääb parast kohapeale grillima.
Valle, viitsiksid sa linnast läbi sõita?

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
Sain Marguselt vastuse, ta läheb otse Viimsist ja jääb parast kohapeale grillima.
Valle, viitsiksid sa linnast läbi sõita?
Kirjutame otse sel teemal.

lukka

Kas keegi on minemas 07.06.2015: You are not allowed to view links. Register or Login

Mulle ajaliselt sobib.

Valle

Mul on põhirõhk homse peal. Kui jaksu, tervis lubab ja kohvipaksult head ended vastu vaatavad, siis on teine mäng nädalavahetusse kaalutav. Eks homme ole tunda, kas jääb jaksu järele või mitte. ;)

taktik (Heiki)

Kas keegi on minemas 07.06.2015: You are not allowed to view links. Register or Login

Mulle ajaliselt sobib.

Ei lähe

GraboN

Koguaeg tahtnud sinna Suursõjamäele minna , tundub täiega hea ala .. aga jah rõhk on aegviidu peal.

EDIT : Samas kui jaksu on siis lähen ka pühapäeval .. varsti sünnib poeg siis ei saa nii aktiivselt peladel osaleda nii,et võtan viimast :D

Valle

Nii, mehed, Summercamp info hakkab sisse jooksma. Ma eeldan, et on ikka minek suuremal osal meist. Vaikselt poolt valima, mõtteid veeretama... Ehk isegi eraldi teema tegema?

Lisaks: mida te sellest Marguse laagriüritusest arvate?

KevinP

Kui Aegviidu liiga läbi ei võta, siis võib minna Sõjamäele.
Venelased kohal siis võib oma 50 inimest ikka eeldada. Võib tulla huvitav lahing.

Valle

Köhin ikka nagu hobune ja otsustasin vahele jätta tänase...

GraboN

Täitsa äge ja hea lahing oli .. kui villid paranevad ööga ja jaksu on siis homme ka lahingusse aga uued saapad ja vaja sisse käimist ja kannad on verised nii,et eks hommikul selgub

madis

Kuidagi kiiresti Sai läbi... Oli palju kärtsu & mürtsu.. :)
Specna SA-A05
Bloodbrothers

PsyMarko

Siiani minu kõveim battle üldse!
Mortari tsenaarium andis ikka nii palju juurde. Tiimitöö küll päris ühise eesmärgi nimel ei töötanud, vaja veel ikka palju lihvida. Usun et kui terve tiim oleks kohal olnud oleks veelgi parem olnud!

KevinP

Kas keegi teab täpsemalt kus kohas tänane mäng Suur-Sõjamäel on?

KevinP

Mäng oli täna väga kõva, kahju et vaid 4 eestlast kokku. Alal oli 7 maja, kahekordsed ja mõned keldritega, palju lagedat ala. Mängud olid lipu peitmine ja kaitsmine ühe tiimi poolt ja leidmine teise tiimi poolt, pommi hoonest kätte saamine ja teised kohas õhku laskmine, jne.
Venelased olid ebatavaliselt korralikud, ütlesid kui pihta said ja ei lasknud automaati majas.

GraboN

Tahtsin täiega tulla aga seljas käis raks läbi ja vaevu liigun.