Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

taktik (Heiki)

Ok. Ma lähen siis ka reedel. Laupäeval kindel hotelli mineja,kui jõudsin bronni teha. Kinnitus kirja pole tulnud kuid eelmine kord vist ei tulnud ka. Minu võiks keegi teepealt peale võtta (Riisiperes). Tallinnast 46 km. Kas regame tiimina?

Valle

Ma olen saanud juba ammu-ammu kirja, et lähen mängule. Mingi aja eest uuendasin infot neile, et Bloodbrothersi pundis tulen. Mineku aega pole öelnud, hotelli pole reganud ja praamile ka pole plaaninud autot (vist reede täis, nagu info oli ja peab kohapeal sappa võtma). Paneks äkki mineku ühiselt paika ja jagaks autodesse ära? Kas hotelli regab igamees ise või äkki ka ühiselt?

taktik (Heiki)

Ma pole veel mängule reganud. Panin ainult hotelli toale bronni. Nagu ma aru sain,siis pidime tiimina regama mängule. Info kohaselt on hotellis juba päris kitsas.

Harald

Saad sa Heiki ehk lisada mind ja Vallet sinna hotellibronni ja regaks ikka koos. Proovin homme asjasse süveneda, kui aega saan.

Lisaks Lukka ideel laupäev maha istuda ja asju arutada on jumet, ehk siis teeks laupäeva hommikul samuti trenni ja peale seda oleks väike istumine ja asjade arutamine?
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Valle

Ma jõudsin eile õhtul ka bronni teha hotelli ja sain kinnituse. Ehk siis üks tuba on mul ka, kuhu keegi veel mahub.

taktik (Heiki)

Harald mul tuli juba hotelli kinnitus ära.Soovitan soojalt ruttu sellega tegeleda. Saab ka helistada ja bronnida.
Kas keegi siis võtab mind oma autole või tulen enda omaga?

Valle

No ma bronnisin terve toa. Kui Harald või keegi soovib teiseks tuppa tulla, siis andke märku. Muul juhul eks ma laiutan siis üksinda seal. :D

Nii, Haraldil on oma autoga+Margusega minek. Mina lähen, Heiki läheb. Kes veel minemas? Kui meid ainult paar nägu, siis ehk võtame kokku masina peale ainult sadamani ja saab ka ehk Margusega rääkida või muud. Kui meid ikka üks-kaks veel, siis ehk klapime ikka auto kamba peale ja üritaks sellega mõne praamiga üle ka hiilida. Mina liigun autoga nagunii kuna Tallinna-Raplamaa vahel tööl käin, võin sama hooga peale tööd sellega ka edasi uhada ja soovijad peale korjata. Mugav masin ka, väga kitsas pole. Piisavalt öko kah. Samas varustust just üleliia peale ei pane. Max neljakesi ja mõistliku varustusega saaks hakkama. Kui keegi oma masina pakub, siis olen nõus enda oma ka Tallinnasse maha jätma ja kuhugi mujale peale hüppama.

Kuidas reede õhtul ööbimisega on? Mul väga militaarset õues ööbimise ja söögitegemise varustust pole nt üldse. Hõbedast tvisiiltelki väga ei paneks üles aga vajadusel võib. Kas meil on kellelgi mingeid lahendusi või võtaks ühe selle telgi oma pundile, mida korraldaja teemas pakkus?

Harald

Mulle sobib, kui sul toas ruumi on Valle, teeb hinna kaheks ja ei hakka siis omale eraldi tuba bronnima... Reedel ma usun et võiks jah jaotelgi võtta, samas ma arvan et me pole ainukesed kes seal ööseks tulevad(Marek rääkis peaaegu 80 inimesest mängule mandrilt ja arvan et suuremad ässad tulevad kõik reedel). Kui sul on normaalne magamiskott siis võid ka lageda taeva alla magada(iseasi mis olukord selleks ajaks sääskedega on). Kui ainult peavari olemas. Mina lähen sadamani kindlasti oma autoga sest tagasitulles mandrile liigun otse Tartu. Ehk siis minuga saab seltskond praamile(võin sulle Heiki samuti küüti pakkuda), aga tagasi saaks vast Margusega. Pean uurima, aga mitu minejat siis on et oskaks asja lahendada?
Pikk 60, Tartu.

Valle

Okei, Harald. Arvestan sinuga siis bronnitud hotellitoa osas.

Tahaks ka teada palju minejaid on, et paneks selle autoasjanduse paika. Kui meid ainult paar tükki (mina, Heiki), siis kompunniks ehk ka asja nii, et koos sinna ja näiteks Margusega saarele, kohapeal ja Tallinnasse tagasi (kui talle lisaks Heikile mina ka auto peale mahuks). Kui rohkem minejaid me enda ridadest, siis paneks juba ühe oma masina käiku edasi-tagasi ja läheks sellega üle ka.

Harald, kas annad ka üles korraldusele, et tuleme tiimina sel ja tol ajal jne? Kui võimalik küsi jaotelk ka, kui mitte küll siis magab magamiskotis kuhu kustub. :)
(mina olen regatud aga nagu mainisin, siis ütlesin korraldajale, et tulen Bloodbrothersiga)

KES TULEVAD HIIUMAALE?

End üles andnud minejad:
Harald — oma auto sadamasse, edasi Margus, tagasi tulles omapäi edasi Tartusse
Heiki — lahtine, Haraldiga sinna, Margusega edasi ja linna tagasi?
Valle — lahtine, Haraldiga sinna, Margusega edasi ja linna tagasi kui ka mahuks? kui rohkem tiimist tulijaid, siis pakkuda oma auto, kuhu kuni neljakesi end mahutada ja ka saarele üle minna järjekorras

Valle

Kuna meilt minejaid hetkel vähe, siis uurisin kas Heiki ja mina saaksime kogu täiega end nii orgunnida, et sadamasse koos ja siis Margusega edasi ja me Heikiga tagasi ka. Margus plaanib vist autos magada ja kardab, et neljakesi koos kogu varustusega me ei mahu... Et ehk paneme ühe auto veel siiski käiku? Vajadusel täidame üksiktulijatega?

Harald

iseenesest, kui on autokohta laevas, võin oma autole rahva võtta aga sel juhul tuleb varem kohale minna et mingi tund-poolteist varem kohal olla
Pikk 60, Tartu.

Valle

You are not allowed to view links. Register or Login
iseenesest, kui on autokohta laevas, võin oma autole rahva võtta aga sel juhul tuleb varem kohale minna et mingi tund-poolteist varem kohal olla
Ma olen ca viieni tööl ehk siis umbes peale seda saan startida ühel või teisel moel.

Kui Margus ütleb, et neli meest ei mahu talle autosse ja sa Harald lähed Tartusse hiljem, siis ehk panema ühe masina veel käiku (läheb siis üle sellega või sinu autoga, vahet pole). Mul mugav ja öko auto aga Heikil vist suurem masin (varustuse laadimise osas).
PS. Hiidlasest töökaaslane ütles, et üle saab ikka. Kui praamid täis, pannakse lisapraam kasvõi veel hiljem käiku.

Harald

kui sa viieni tööl oled, siis läheb jube kiireks, või siis tuled hiljem järele sest ma plaanin vähemalt tund enne laeva seal olla, järjekorras
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kuna Riisipere asub poolel teel Tallinnast, siis mina ei saa kedagi vist peale võtta. Kui keegi võtab on ok. Samas võin ka täiesti iseseisvalt oma autoga minna. Olen sellega juba rahaliselt arvestanud ja kulud kokku löönud.

lukka

Selline variant ka laupäeval.
You are not allowed to view links. Register or Login