Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

taktik (Heiki)

Noh rahvas mis toimub? Kas lähme Hiiumaale koos või ei?

Harald

Kui midagi ettenägematut ette ei tule , olen mineja. Küsimus, kas sa Heiki oled oma masinaga mineja, või lööd kampa minu autos...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kuna minu kodu jääb teepeale sul, siis oleks mõistlik sinu autoga tulla kui ruumi on.

Harald

ok, eks vaatab siis kuidas saab... sinna veel aega
Pikk 60, Tartu.

Minakaspar

tsauks,kuidas hiiumaa mäng oli Heiki :)

taktik (Heiki)

No super mäng oli ja saun ööklubi ning väga ilusad naised. Pidu oli ikka väga kõva. Kuradi hea,et ma läksin.

Harald

midagi kribas Bjorn ka foorumisse... Kuidas naised oled siis :)
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

No siin pead juba oma fantaasiat kasutama;-)

Harald

pilte ja videosid ei teinudki ve... vaatasin et sul uued uhked saapad, mis firma saapad on?
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kle läksin relvadesse sooviga osta mingid odavamad saapad. Tulin sealt aga välja kõige kallimatega:-). Saapad on Haixs -id. Ise ma pilte ei teinud.

Harald

ise vaatasin ka neid aga rahast hakkas kahju...;)
Pikk 60, Tartu.

Harald

Rääkisin Marekiga sel püstolimadinateemal ja uurin homme täpsemalt järgi aga peaks asi sobima järgmine nädalavahetus
Pikk 60, Tartu.

taktik (Heiki)

Kas siin on ka Titaan War -ile (28.03) minejaid. Kui on siis mis osapoolele? Ise tahaks Snaiprina minna,aga ei tea mis osapoolele minna.

taktik (Heiki)

Küsimus ikka õhus.On siis minejaid,või ei? Pühapäeval teen oma osapoole valiku ära,kui meie tiimist keegi ei lähe.

Harald

kuule minejaid on küll, aga osapoolte kohta ei oska öelda hetkel, aga usun et tiim võiks ikka samal poolele olla...
Pikk 60, Tartu.