Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

GraboN

Seal veel see vist,et igal meeskonnal oma parkla ... kui ise minna siis saab kauem magada :) aga kolonnis ei teki ekslemise probleeme

EDIT : aa seal ühel ristimkul siis igasse suunda iga tiimi parkla .. sildid vist on üleval.

Tra 240 inimest :d korralik madin

lukka

You are not allowed to view links. Register or Login

Valle

Kuna mul otse lühem maa, siis ilmselt ka pooldaks otse minemist.

GraboN

"Praeguste plaanide järgi pargib GoogleNode P2 koha"

Et siis teate

PsyMarko

Imelik küsimus aga kas kõigil on kindel plaan muidu lõpuni olla ?!

taktik (Heiki)

GraboN

Arvan ka,et vähemalt 22.00ni võiks olla sest siis hakkab action pihta .. pimedas ilutulestikud jne .

Poisid kordan teile ka üle,et ürituste alla panin lingid ja värgid,et lugege ilusti läbi mida tuleb teha ja mis missioonid on.

lukka

Valle

Mis lingid?
Vene foorumis on eesti keeles kirjas, mis mängu sisu on. Need lingid. :)

GraboN

Ürituste all Tesla teemas .. seal on kaart, missioonid mida teha tuleb ja surnualad kaua kestavad ja kuidas jne jne .

Meie parkla on P2

GraboN

Regasin ja maksin vene hooaja lõpetamise mängule ära . täna viimast päeva 10 jeeni

Valle

Kas homme meie tiimist oleks veel tulijaid, kui homme kl 12 Suur-Sõjamäel korraldada väike skirmish?
Hetkel mina ja Kevin käpad.

Harald

Küsimus, kas meie tiimil oleks huvi tulla Tartu uut kohta kaema. Teema siis niikaugel et nädala pärast avan juba ametlikult uksed. Minu poolt on vajadusel öömaja(Mareki tiim seal juba ööbinud ja olid väga rahul) Magamiskotid tuleb ainult kaasa võtta. On soov teha korralik promovideo ja sellega seoses on vaja abi. Minu poolt on nii relvad(vajadusel) kui ka kuulid-gaas. Teen sama ettepaneku ka Blackwaterile, kuid oleks tore kui ka oma tiimi rahvas kampa lööks. Kuupäev on veel lahtine.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

Küsimus hooajalõpetamisemängule, kuhu osapoolele me ennast regame(ma vist saan näpistada aja et mängule tulla lõpuks ometi) ja kes lähevad...
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Kolumia kartelli .. Ka ürituste all kevik kirjutas :P lähevad suht paljud.. Ja tartu värk on väga ahvatlev kuid kôik sõltub kuup
äevast