Mängud ja muud üritused

Started by Harald, September 09, 2014, 17:01:06

Valle

Samal ajal on Raplas drift, kuhu plaanisin minna. Peab vaatama seda asja.

lukka

Suure tõenäosusega saan tulla.
You are not allowed to view links. Register or Login

PsyMarko

Kahjuks on sel ajal muu üritus plaanis.

taktik (Heiki)

Kui kambas saab Tallinnast tulla siis oleksin ka käsi.

Harald

kuna Mareki punt tuleb kambaga ja bussiga, siis saab nendega punti lüüa. Koht on nii hea et endalgi võttis aega mitu nädalat et sotti saada, kus mis asub...

algul on plaanis natuke CQB saali ehitada ja siis kolime teisele-kolmandale pelama, ööbimiseks on vaja magamiskott ja lebomatt(voodeid on aga vaid mingi kümmekond). Samuti on plaanis õhtul linna peale sööma minna(Fasters). Ja madinat saab teha nii kaua kui rahvas viitsib.
TARTU MILITAARSEIKLUS... SINU ELU SEIKLUS!!!
Pikk 60, Tartu.

Harald

Laupäeva hommikul, kell 8-9 on start Männikult. Kohti on bussis, kel vaja siis Marekile helistada ja kokku leppida. Transport on 10 euri nagu õieti aru sain. Tagasitulek on kell 10 Tartust pühapäeva hommikul. Plaanis laupäeval madistada ja õhtupoole natuke saali ehitada ja õhtul tatid tuttu ja täiskasvanud linna peale... kel Mareki numbrit pole, võib ka minuga ühendust võtta
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Teslale regage GOogleNode poolele .. täna on 8 EUr veel . kirjutage kindlasti nick , tiim ja mis pool kui makstate

Valle

Mina olen regatud GoogleNode poolele. :)

GraboN

Muide alaealistel on vaja vastutavat kedagi .. ma ei tea kas siin vanemate kirjast piisab.

PsyMarko

Registreerisin ka GoogleNode osapoolele ära!

taktik (Heiki)

Harald

krt, see aasta ei saa vist ühelegi üritusele tulla, just siis tuleb mul õde perega Tartusse külla kui "tesla" toimub
Pikk 60, Tartu.

GraboN

Ei ole hullu :) me hoiame lippu kõrgel .. aint,et lippu pole :D nii,et palve Haraldile .. anna lipp Tallinnlastele ! :D

huvitaval kombel väga paljud eestlased ja venelased ( isegi ameeriklased )  tahavad meiega ühes tiimis olla , juba mitmes mäng. Populaarsus tõuseb verevendadel.

Üks mäng isegi küsiti kas saab meiega koos pilti teha :D

taktik (Heiki)

Kui nii otse küsitakse foorumis kus osapoolele oleme,siis äkki oleks viisakas öelda. Ei tahaks endast upsakat ja ülbet muljet jätta.

GraboN

Jep .. No ei jää muud midagi üle :( :) kevin võid uuesti kirjutada :D